anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

am un pechinez in varsta de apr 4 ani, fetita, pe care nu am imperecheat-o niciodata deoarece nu a vrut mama sa aiba pui in casa de la ea ca cica sunt greu de ingrijit etcstraight face. Insa din aceasta cauza presupun ca se comporta de mult timp, cam de 3 ani, foarte urat.Este foarte rea cu alti caini, mai ales daca sunt fete, este foarte agitata, de exemplu daca acum am scos-o afara latra foarte rau pana nu ajunge afara si o mai scot peste 10 minute la fel face.Cand vreau sa o iau undeva cu masina, sa cand plecam in afara Bucurestiului nu putea pentru ca este foarte agitata si face foarte urat in masina.Credeti ca daca o dau la imperechere o sa se mai calmeze si ea? Sau voi ce parere aveti:-ss?

5 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ar fi bine s-o imperecheziwinking

| SteauaNordului a răspuns:

Buna!
Iti dau un sfat : sterilizeaz-o.
daca nu o dai niciodata la pui va muri de cancer. Cainii nu sunt conceputi, ca nici o alta specie, sa stea..."virgini"
Agresivitatea ei se datoreaza unui influx mare de hormoni.
Puii nu sunt greu de ingrijit decat daca te scoli din 2 in 2 ore sa le dai cu pipeta lapte si sa ii stergi la... cu servetele umede, ca sa isi faca si ei treburile.
Puii sunt ingrijiti de mama lor, nu trebuie sa isi faca nimeni griji din cauza asta. Singura grija care trebuie sa o aveti, este sa ii dati catelusei gestante calciu.
Vorbeste cu veterinarul si cere-i parerea legata de sterilizare.
Eu una asa as face daca nu vreti sa o dati la monta

| pinck a răspuns:

Da facea asa pentru ca no avut puii niciodata

| SweetySweet a răspuns:

Eu mi.am imperecheat catelul deoarece este obligatoriu. Asa mi.a spus mie doctorul veterinar.Pana la varsta de 2 ani, daca nu face cancer straight face
Cand e in calduri ar fi bine sa o duci la imprecheat. dar mai intai consulta un medic veterinar.
Bafta

| DenysaLove a răspuns:

Din cate am inteles, ea trebuie sa faca macar un rand de pui ca altfel poate sa moara daca am sterilizat-o fara sa faca macar un rand de pui.corect? asa am intelesthinking