| mircea_5116 a întrebat:

as avea o mica (foarte mare ) problema, va implor in urma cu cateva luni habar nu am din ce motive, pe nas mi-a aparut cateva punctulete micute, prima data am incercat sa le storc, si sa le scot, le-am scut dar au crescut la loc nu este un numar mare, dar ma enerveaza, de nu mai pot, tin sa precizez, cand ies afara imi dau cu lotiune de fata, pentru piele, etc, ma spal dupa fiecare lucru pe care il fac, va rog frumos spuneti-mi un site, remedi, medicamente, tratamente, poate sa fie si din strainatare, parca acum cateva zile am observat un site in care puteai sa gasesti un remediu, o lotiune, nu conteaza pretul sub nici o forma doar sa gasesc, va mutumesc cu stima si respect mircea,

2 răspunsuri:
| Adina_7794 a răspuns:

Te referi la acele puncte micute negre? Daca da incearca cu o baie de aburi cu musetel si apoi aplicata o masca cu argila. ATENTIE! Baia de aburi se face decat o data pe saptamana, altfel vei obtine efectul opus.

| mircea_5116 explică:

Nu prea cred in miracole ale naturi, cu musetel bla bla, ma gandeam la o solutie, un laser ceva de genu, nu as dori sa imi ramana unele urme, lor ar trebui sa li-i se distruga radacina, as dori un raspuns de genu un dermatolor profesionis, buc, pitesti, sper sa nu imi o iei in nume de rau dar, sunt putin disperat, pentru numele lui Dumnezeu este vara, sincer ma oftic nu m-am expus la soare fara creme peste creme, m-am ingrijit total, iar brust peste doapte saiti apara, nu am nici o problema, de nici un fel denatura, crede-ma ma oftic pe bune ca lati care se expun la soare zilnic si nu au nici-un fel de probleme, sincer imi este frica sa imi mai dau cu creme, chiar daca sunt cateva, si nu se observ dar pentru mine este o mare problema,