Pai, avantajul discotecii este acela ca, cunosti majoritatea lumii
Avantajul cluburilor e ca nu e full de tarani beti agresivi [ scuze pentru cine se simte ]
Acum depinde daca ai cu cine sa te duci, ca nu poti merge singura in club. daca ai cativa prieteni cu care poti merge ti'as sugera clubul.
Incearca si apoi ne zici ce e, dar bautura tigari si nebuni/panarame gasesti in orice disco asa ca cel mai bine te duci la bar sa bei ceva sau iti cumperi o sticla de la magazin si nu ai probleme deloc. Asa faceam eu cu un amic dar m-am lasat de bautura.
Tu la 15 ani ar fi mai bine să nu te duci deloc la discotecă sau în cluburi.
În principiu în oraş ai tot aceleaşi şanse să fii ameninţat (depinde şi de zona unde este situat clubul) însă ai şi bonusul că poţi fi corupt(ă) la droguri.
Este una fffffoarte mare deoarece in sat este putin mai ok sa zic asa dar la oras atatea batai amenintari mai multe ca la sat.Dar daca ti neaparat as mergi te sfatuiesc sa mergeti mai multi in gascha nu singura pentru ca nu esti sigur pentru tine:p.Stiu si eu deoarece am frate de 21 de ani si frecventeaza des discoteci, cluburi, biliarde si stiu ce poti pati mai ales ca esti fata.Baieti mai treaca mearga da fetele.Tu faci ce vrei dar parerea mea e sa mergi insotita daca ti neaparat sa mergi. Funda?
Da este una foarte mare, in unele cazuri, la oras nu cunosti pe nimeni poti sa fi amenintat da anumite persoane nu vreau sa fiu rasist dar in majoritatea cazurilor sunt inplicati cel mai bine e la sat sau in locuri cunoscute de tine sau aproape de locuinta ta, deoarece ca de exemplu poti sa fii rapit sau abuzat el mai bine este unde ai fost si pana acum sper ca am fost de ajutor ^_^!