| hatzul a întrebat:

Bună ziua!
Aș dori să mă mut cu chirie într-un apartament cu două camere unde chiria lunară are valoarea de 1.500 lei.
Pe lângă această chirie lunară, m-ar interesa ce alte cheltuieli există și cam la ce sume se ajunge.
Vă mulțumesc anticipat!

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ai de platit întreținerea unde dacă nu ai centrala proprie intra și încălzirea.
Ai de platit curent electric, ai de platit gaz dacă ai centrala de apartament, ai se platit internetul.

Acum e greu sa îți spunem la ce sume ajung. Sunt prea multe variabile de la felul de încălzire la Nr de persoane, la cat de izolat și nou e blocul până la cal consumi tu efectiv.

| Fatamuntilor a răspuns:

Restul sunt contorizate(apa calda/rece )poate caldura. Sunt apometre, giga, care inregistreaza consumul.La fel canalul /gunoiul in functie de cate persoane exista. Pe timp de iarna am platit si 600.Vara mai jumate.Pt 2 persoane cred ca Curentul electric tot asa in functie de consum.Sa zicem 60-70
Mai ramana un TV cablu /internet.Aici cauta oferte.
Si abonamentele la telefon.Cel putin inca pe atatAdica inca 1500 doar pe facturi.
Plus mancarea

| suntserios a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Hai sa fim seriosi. Nu da nimeni 1500 pe facturi la un apartament cu 2 camere, nici dacă lași curentul și apă să meargă non stop.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru suntserios):

Curentul a fost 70
intretinerea (asociatia) undeva la 300 si ceva. Iarna mai mult a fost si 600, dar cu economie, folosesc si sobe
cablu +net 100
si incarcarea 2 telefooane a cate 5 euroo.
Pe timp de iarna se aproopie.Stau la munte, nooroc ca iernile au fost mai blande.

| suntserios a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Din ce ai scris tu maxim 800 lei pe timp de iarna, deci de unde pana unde 1500 lei?

| Fatamuntilor a răspuns (pentru suntserios):

NU dau ca exemplu facturile mele
cei fara soobe consuma si doi giga, aici e aprooape 400; blocul meu e bine izolat, iar apartamentul situat la soare
aaaa, am uitat si butelia de aragaz si asta vreo 100, dar nu in fiecare luna.A ajuns gazele si aici, dar inca nu ne-am racordat.