Buna!
Hai sa stam de vorba. Vrem sa te ajutam.
Poti primi ajutor specializat in mod gratuit.
Asociatia Telefonul Copilului poate fi partenerul tau de discutii sau poate fi prietenul tau atunci cand te confrunti cu o problema. Confidentialitatea este cuvantul cheie in relatia ta cu serviciul Telefonul Copilului, oferit de organizatia noastra.
Apelul catre 116 111 este gratuit din retelele Telekom, de luni pana duminica, in intervalul orar 08.00 – 00.00. Mai multe poti afla si la: http://www.116111.ro/intrebari-frecvente
Pentru ca problemele cu care te confrunti reprezinta subiecte delicate si te-ai putea simti in largul tau mai degraba in mediul online, te indrumam sa ne transmiti mesajul tau la telefonulcopilului@telefonulcopilului.ro
Acum poti primi consiliere gratuita si direct de pe telefonul mobil, descarcand aplicatia noastra http://www.116111.ro/descarca-aplicatia
Asteptam sa te ajutam!
Nu ma bag îmi pare rău. Am multe sfaturi de dat și soluți dar simt ca nu voi face bine dacă îți dau un sfat de data asta ma retrag ai grija de tine și cel mai bine ar fi sa-ti vezi de treba ta in continuare și sa mergi la scoala și sa eviti așa oamenii Findca nu-și are rostul sate cerți cu nimeni nu-și are rostul sa pui pun la suflet și inima așa oamenii cel mai bine îți vezi de treba ta du-te la schola du-te fa-ti frumos mâncarea mânca du-te afara plimbate in parc nu știu cu prieteni tai evita așa oamenii lăsai sa spună ce vor ei sa facă cât rău vor ei el nu doarme Nicidoată nu-ți face rău din cauza altora ai grija de tine lăsai sa bea pana se pisa pe ei lasă sa spună ce vor eu lăsai sa urle cât vor ei sate judece cât vor ei tu du-te la scholă mergi cu prieteni tai la parc sau nu știu unde mergeți voi trăiești Copilăria și adolescenta așa cum vrea inima ta cu adevărat ai grija de tine
Gândește te ca dacă ai dai afară tot pe tine va dorea ca pana la urma sunt ai tai n-ai ce face ori cât de rai sunt pana la urma tot sângele ăla aveți e greu te înțeleg foarte bine stiu ca nu ai liniște nu-ti dau pace dar nu este o soluție săi dai afară lăsai acolo așa cum sunt ei poate se vor pune la drumul cel bun și își vor dea seama de ce-ți fac ei ți-e dar tu continua sa mergi la schoală termina schoală apoi ține-te de carte ai fa ce-ți place tie și te face fericită cu adevărat numai bine ai grija de tine
Andrei67y5 întreabă: