Las-o în pace,nu mai vorbi cu ea că ea doar profita de tine. Părinţii şi prietenul tău au avut dreptate.A văzut că eşti bună cu ea şi s-a hotărât să profite de tine. Dacă o contactezi tu din nou o să vadă că merge treaba şi că te-a prostit şi o să continue să profite de tine! Să nu crezi că dacă o ierţi se va schimba! Nu,va fi ma rău, va profita de tine din ce în ce mai mult.Cel mai bine uit-o, las-o în pace să se descurce şi fără banii tăi şi tot ce-i ofereai.
Rupe orice relatie cu ea! Te-a luat de proasta! A profitat de tine.
Dar nu e nici o [problema. data viitoare o sa fi mai atenta cand o sa-ti alegi prietenele.nu toate sunt cea ce par! ''Prietenul la nevoie se cunoaste'' si cand ai avut nevoie de ea... pe domnisoara o durea-n cur! Asta nu e prietenie! Gasesteti alta prietena! Nu ai nevoie de oameni care sa te injunghie pe la spate.
Eu zic sa renunti la ea, nu este o prietena adevarata. Si e clar ca nu o intereseaza de tine si de prietenia care i-ai oferit-o tu ei.
Din cate am inteles eu tu chiar tii mult la ea.Da,este o posibilitate sa profite de tine din cele precizate mai sus.Un prieten iti este intotdeauna la greu langa tine,dar dupa cum vezi,ea are doar la bine,ea avea nevoie de cineva care sa o sfatuiasca,si sa o ajute pe parte atat emotionala, cat si materiala, dar ea nu dadea in schimb nimic.Stiu ca iti e greu,ca o cunosti demult,si acum raspunsul la intrebarea ta.Fa ce simti,dar totusi,te impaci cu ea,iar va certati,tot aici ajungeti! Asa ca ar fi bine sa astepti sa vina ea la tine,sa simti tu ca ea te vrea ca prietena, si doar in cazul in care ea vine la tine explica-i tu ca veti fi prietene, doar sa promita sa nu va numiti "prietene" ci sa si fiti. Hope I helped you
Te inteleg am si eu o fosta astfel de,, cea mai buna prietena'' la mine povestea este ca in afara ca eu plateam :inghetatele, ojele, mersul la mec si orice alte chesti iar ea nu aducea decat de vreo doua ori pe an vreo 2 3 lei mai stateam si toata ziua la mine acasa si nu ma ajuta sa strang dupa m-a facut sa ma cert cu multi prieteni dar daca i-ai spune nu mai vorbi cu Oly(Olympia) tear asculta. Asa ca nu am mai fost de acord sa ne impacam certam impacam certam si sa mai incep eu imacarile.Ideea este daca tine la tine ar veni in secunda 2 sa va impacati. Sper ca te-am ajutat.
Buna
eu zic sa rupi orice relatie cu ea pentru ca un prieten care are interes la tine nu e bine sa il ai prin preajma pentru ca te mananca de tot
asa am avut si eu un prieten ma cunoasteam cu el de mic si ajunsesem sa ma cert cu ai mei pentru el diferite chestii si il ajutam de multe ori cu orice puteam si el nu ma respecta deloc
si ne-am certat de tot acum doar salut salut poate iesim prin parc alceva nu
Diorrus întreabă: