| Hellene08 a întrebat:

Aveam o prietena cea mai buna, dar acum nu mai e.Si-a facut alta prietena.Bine ca noi mai vorbim asa dar nu mai suntem ca inainte.Si cand eram prietene bune daca ii spuneam ceva de ex: asta nu e bine! imi raspundea : hai ma si ce! Si tipa eu, iar eu stateam ca muta si nu ii spuneam nimic.De exemplu : intr-o seara eram pe mess si vorbeam cu ea, si ce vorbeam eu cu ea ii trimitea conversatia fostului meu prieten sau prietenei ei. Acum mi-am dat seama ce fel de prietena e.Intrebarea e: Daca nu mai aparea prietena aia in viata ei sau daca nu mai raspundea cu raspunsuri din astea mai continua prietenia noastra?

Răspuns Câştigător
| RainbowAndra a răspuns:

Buna!
Hmmmm...pai daca nu gasea alta prietena, poate continua prietenia cu tine, dar mai bine ca tiai dat seama ce fel de persoana e. Ea este doar o profitoare, nu m-as mira daca maine isi face alta prietena sau poate ca noua ei prietena e la fel de rea ca ea, stii "Cine se aseamana se aduna". Stiu cum e si eu am avut o prietena de genul asta. Multe persoane in ziua de azi sunt false, le place sa aiba doua fete. Zic sa iti gasesti si tu alta prietenawinking, dar ai grija sa nu fie tot o prefacuta. Bafta! Pa, pa :*!

0 răspunsuri: