anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Azi a venit o colega la mine sa-ni da cateva vise pe care le-a copiat.
Eu aveam un Fidget Spinner la mine (nu este al meu este al colegului este valoros arata cu camuflaj.Am inteles ca a dat pe al 50 de lei crying. Acum fata aceasta fata a furat Fidget Sinneru x((.
Ce ma fac x((

7 răspunsuri:
| danay72 a răspuns:

Vorbești sincer și deschis cu ea despre acest lucru. Poți sa ii spui ca din greșeală a luat acel lucru, ca sa nu o acuzi de furt. Dar vorbeste-i cu blândețe și respect profund. Aplica proverbul, tot ce vreți sa va faca vouă oamenii faceti-le și voi la fel.

| anonim_4396 explică (pentru danay72):

Am incercat nu merge sad

| anonim_4396 explică (pentru danay72):

Aseara dupa ce-am vorbit cu voi am vazut-o afara ea a lasat sinneru pe banca :0 :o nici nuo interesa am luat spineru si m-am dus in casa.

| danay72 a răspuns (pentru anonim_4396):

Ma bucur ca ai rezolvat problema.

| Xdreaper21 a răspuns:

Zi dirigai daca nu ti-l da o bati pana ii suna apa in cap pana o sa iti zica zeu(daca esti baiat)
Daca esti fata o spui dirigai
Apropo vezi ca gasesti original cu camiflaj si la 30 lei

| anonim_4396 explică (pentru Xdreaper21):

Am mintit este spineru meu (am inteles ca are cont TPU) era spineru de ziua mea angry(.Dar mersi o sa-i dau intre picioare de-i iese sangele mai devreme.Ce e asta furi din casa mea. angry(

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Aseara dupa ce-am vorbit cu voi am vazut-o afara ea a lasat sinneru pe banca :0 :o nici no interesa am luat spineru si m-am dus in casa.

Întrebări similare