| Sεlεηα a întrebat:

Ce poate insemna? Daca nu va puteti da seama, atunci dati-mi un simplu sfat ori ce parere aveti.

Aseara, am visat 1 inger alb ce a coborat din cer. In fata lui s-au strans mii de oameni, iar el a scos un pergament si a citit 4 nume (printre care si numele meu). Am ramas uimita, si pe moment am intrebat modesta "euu?!?" chiar dca nu stiam despre ce eeste vorba.

Apoi ne-a luat pe cei 4 de mana, in fata lumii si ne-a spus ca suntem si noi ingeri(sau ceva de genul) pe Pamant.

Mai apoi, dupa plecarea ingerului alb a aparut alt inger in negru, ce a venit spre noi (toti oamenii), si ne-am asezat in jurul lui sa ne rugam.

Am intrebat (fara sa vreau) "Dar acesta nu este un ritual Satanic? De ce ne rugam in jurul tau si nu inspre Est?" iar apoi mintea m-a dus la o pentagrama. In acel moment totul s-a intunecat, iar din cer a iesit un cap urias suparat si urat, ce vorbea cu noi-toti oamenii- si ne ameninta.

Va rog sa nu ma credeti nebuna, ori o superstitioasa (pur si simplu acest vis m-a pus pe ganduri).

Răspuns Câştigător
| NuEsteDisponibilNumeleAndreiSimplu a răspuns:

Uau,am avut si eu vise, dar poate insemna ca Dumnezeu nu vrea ca tu sa te lasi prada raului, parerea mea.

Cel mai bine aminteste-ti de El.
http://www.youtube.com/watch?v=8d-uB0vaoQo
O zi buna si pace in suflet!

3 răspunsuri:
| Bєshka a răspuns:

Wow,cred ca poate insemna ceva, iar acum la aia imi sta capul ca Dumnezeu o sa trimita un inger pe pamant in curand si ingerul negru sa fi fost Satana si si capul ala despre care ai zis tu ca ai visat, cred ca poate o sa se intample dar nu are cum sa fie numele tau pe pergament asta e doar cum sa spun...tu iti creezi visurile si in acelasi timp il poti si modifica cand il visezi.Asta-i parerea mea poate altii cred altceva.

| amos5000 a răspuns:

Inseamna ca tu nu prea faci pacate si Dumnezeu ti-a dat un semn pe care poate chiar trebuia sa ni-l spui si noua

| 5a a răspuns:

E doar un vis, majoritatea visurilor sunt de la diavol, daca intr-adevar visul o sa se repete atunci sa stii ca este de la Dumnezeu.
Pai ce sfaturi iti pot da? Roagate si citeste din Psaltire, ii arde pe aia cu coarnite si fugwinking