Call center, am o prietena care lucreaza de acasa pe departamentul suport clienti la digi, poti suna sa pui o intrebare.
Te faci freelancer intr-un domeniu pe care il stapanesti bine si iti iei task uri si clienti mici
Nu prea mă pricep in acest domeniu
Munca online poti gasi pe bestjobs sau ejobs, si cauta part time acolo, sau pe olx.
Eu am incercat ceva acum de curand. Operator flexibil se cheama. Pur si simplu raspunzi la meaje de la fel si fel de persoane si o data pe saptamana ti se face plata pe card. Sunt multe site-uri de sondaje de opinie, cu care poti castiga sume mai mici, dar sigure cu plata pe card sau in paypal.
Și cu cât ești plătit?
Am incercat dar trebuie sa ajungi la o anumită sumă că să poți retrage
Plata se face o data pe saptamanal si esti platit in functie de cat muncesti. Cu cat trimiti mai multe mesaje, cu atat castigi mai mult. Cand depsesti suma de 30 de euro, ti se transfera pe card.
Bună, am început și eu să lucrez de săptămâna aceasta. Tu cum te descurci cu mesajele, câte primești pe oră/zi? Eu primesc destul de greu, și sunt destul de activă stau de dimineață devreme până pe la 12-14 iar seara de la 22 până la 2-3 dimineața și pe toate orele astea primesc în jur de 50 de mesaje în total, destul de puțin pentru câte ore stau.
Ildikó338 întreabă: