| allyrlvu a întrebat:

Bună ziua! Deci am o dorința care nu știu dacă e chiar ciudată. Îmi doresc un iubit! ???? Și chiar nu glumesc. Va rog sa ma ajutați cu aceasta problema. Și sa nu ma judecați.

12 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

Si crezi ca il vei gasi aici? Este posibil. Nu spui ce varsta ai.

| Violleta2022 a răspuns:

Gasesti destui iubiti, daca iesi pe drumul de centura al orasului!

| Robert2526 a răspuns (pentru Violleta2022):

Tu asa ti-ai gasit iubitul? Nu inteleg de ce scrii doar rautati inutile happy

| Scarecrown a răspuns (pentru Violleta2022):

Fata a intrebat ceva serios, nu inteleg de ce ii aduci jigniri, nu toti trebuie sa esuam in dragoste ca dvs.

| Violleta2022 a răspuns (pentru Scarecrown):

Du-te copilas la culcare ca ai nevoie de odihna si nu te mai baga in sfaturile adultilor, pe care esti incapabil se le intelegi la anisorii astia.

| Scarecrown a răspuns (pentru Violleta2022):

S-a facut ziua si s-au trezit gainile, adica dvs, eu zic sa pastram respect unul fata de celalalt, adica nu in fiecare zi am ocazia sa vb cu o mumie laughing

| Violleta2022 a răspuns (pentru Scarecrown):

Du-te de culca copilas ca respect pentru adulti nu vad ca ai.
Hai fugi, ca te bate maica-ta!

| Dismally a răspuns:

De ce ar fi ceva ciudat sau de judecat in asta? Cauta daca iti doresti unul, vezi cine te atrage si incearca sa te apropii de el.

| Robert2526 a răspuns:

Nu e o problema. Iti place de cineva? Cati ani ai?

| RoxanaIoana108 a răspuns:

Buna! La un moment dat, cu totii avem nevoie si de o astfel de iubire, pe langa cea părintească! Nu este nimic gresit in a-ti dori sa iubesti si sa fii iubita si de altcineva.
Însă ai grija unde cauti această iubire!

| FilipSorin a răspuns:

Buna, sfatul meu este sa aștepți ca la timpul si la vremea potrivita sa il ai. Roagă-te la Dumnezeu zi de zi pentru viitorul tau iubit iar El la timpul si la vremea potrivita ti l va da si il vei avea toata viata

| Wrt29asd a răspuns:

Buna! E o dorinta absolut normala. Incearca sa pui pe o foaie toate calitatile ce doresti sa le aiba un potential iubit si sa
le prioritizezi. In rest ai nevoie de multa rabdare si interactiune. Ai grija ca nu toate persoanele sunt bine intentionate! P.S. Sper sa functioneze, sunt inca in faza de testare a acestor sfaturi? Urmeaza-ti pasiunile si simte-te bine cu tine si te vei simti bine si cu o alta persoana.