Tu asa ti-ai gasit iubitul? Nu inteleg de ce scrii doar rautati inutile
Fata a intrebat ceva serios, nu inteleg de ce ii aduci jigniri, nu toti trebuie sa esuam in dragoste ca dvs.
Du-te copilas la culcare ca ai nevoie de odihna si nu te mai baga in sfaturile adultilor, pe care esti incapabil se le intelegi la anisorii astia.
S-a facut ziua si s-au trezit gainile, adica dvs, eu zic sa pastram respect unul fata de celalalt, adica nu in fiecare zi am ocazia sa vb cu o mumie
Du-te de culca copilas ca respect pentru adulti nu vad ca ai.
Hai fugi, ca te bate maica-ta!
De ce ar fi ceva ciudat sau de judecat in asta? Cauta daca iti doresti unul, vezi cine te atrage si incearca sa te apropii de el.
Buna! La un moment dat, cu totii avem nevoie si de o astfel de iubire, pe langa cea părintească! Nu este nimic gresit in a-ti dori sa iubesti si sa fii iubita si de altcineva.
Însă ai grija unde cauti această iubire!
Buna, sfatul meu este sa aștepți ca la timpul si la vremea potrivita sa il ai. Roagă-te la Dumnezeu zi de zi pentru viitorul tau iubit iar El la timpul si la vremea potrivita ti l va da si il vei avea toata viata
Buna! E o dorinta absolut normala. Incearca sa pui pe o foaie toate calitatile ce doresti sa le aiba un potential iubit si sa
le prioritizezi. In rest ai nevoie de multa rabdare si interactiune. Ai grija ca nu toate persoanele sunt bine intentionate! P.S. Sper sa functioneze, sunt inca in faza de testare a acestor sfaturi? Urmeaza-ti pasiunile si simte-te bine cu tine si te vei simti bine si cu o alta persoana.
mary716263 întreabă: