| Alëxąndŕą a întrebat:

ziua! deci eu am vazut in Naruto (Naruto Shippuuden) ca in episodul 16o Naruto il omoara pe pain apoi afla ca al 4 lea hokaghe este tatal lui '
Apoi am auzit ca in episodul 180 el devine hokaghe si ca Hinata i-a spus ca il, iubeste etc
Dar cu Sasuke? se intoarce?

5 răspunsuri:
| RsDeea a răspuns:

Daca vrei sa te uiti la episoadele naruto shippuuden cu subtitrare in romana de la episodul 136 la 172 iti dau un site:
http://www.peteava.ro/canal-392/filtrare/categorie/879

Iar daca scrii la cautare naruto shippuuden ro vei gasi si celalalte doar ca nu in ordine.

| DeluxeGroup a răspuns:

Naruto nu devine hokage in ep 180, eu sunt la ep 320 si nu, Hinata nu i-a spus inca ce simte.

| DeluxeGroup a răspuns:

Naruto nu devine hokake, nici pana la ep 320, Hinata nu ii spune ce simte, si Sasuke nu se mai intoarce niciodata!

| RoxXyKidxD a răspuns:

Ca sa vezi ep intra pe Anime.kage.ro, acolo le iau dp peteava.ro doar ca sunt cele mai bune traduceri si sunt ep in ordine pana la ep 225...momentan...in fiecare joi apare care un nou ep

| Stefanboss2002 a răspuns:

A da si pentru intrebare, sasuke se intoarce, si naruto va deveni hokage dar mai tarziu eu sunt la ep 462 si nu a devenit hokage inca dar poti sa vezi filmul boruto the movie si o sa vezi ca am dreptate