"mă bârfește cu noua ei cea mai bună prietenă CARE ESTE TOT O FIȚOASĂ deci nu le mai suporttttt."
hai mami, nu fii așa nașpa! Toate sunt fițoase doar tu ești prințesă? Nu cred. Invață să accepți și alte păreri
Fratiorul meu, aici e drama pura, ce sa zic. Ai 12-13 ani si te gandesti la dragoste. Daca zici ca e fitoasa si ca are figuri, de ce iti place de ea? Dupa cum scrii pari ultimul disperat dupa atentie (nu te supara), asta e adevarul.Eu zic ca mai bine ai lasa fata aia in pace si baga-te pe invatat, ca felul in care scrii, lasa de dorit...
Esti prost? Am 15 ani si sunt fată ȘI NU AM ZIS CĂ ÎMI PLACE DE EA DRAGUL MEU
Mai fetita, mai lasa prostiile si porcariile despre o fosta prietena, ca aia a disaprut deja din relatia cu tine.
Nu mai pierde timpul intuil daca esti calsa a VIII-a, pune mana serios pe carte si invata, fiindca cartea este importanta la ora asta nu porcariile cu o FOSTA prietena pe care nu o mai suporti.
Trezest-te fetita ca ai de invatat pe rupte.
In cateva luni bate examenul la usa!
Violleta scuze nu este treaba ta daca a scris despre fosta ei prietena..traba cu examenul este adevarata dar ea poate invata dar a luat o pauza de recreere. Poate nu stii cum e dar este foarte obositor sa stai toata ziua la invatat.Si eu simt pe o parte chestia pe care o simte ea.Doar ca eu si fata aia mai suntem prietene, inainte eram BFF insa ea nici nu se mai uita la mine.
Atunci aplica sfaturile mele si la tine, fara sa mai comentezi in necunsotinta de cauza, atunci cand nu intelegi corect ce se intampla cu fostele prietene.
in orice caz, lasa prostiile si ce s-a intamplat cu fostele prietene, acum, in ceasul al 12-lea, can examenul veitiitale bate la usa.
Pune mana pe carte si invata, focuseaza-te pe ce este important nu pe prietene care nu te apreciaza si nu merita sa-ti creezi idei in cap pierzand ceasuri importante si ore de noapte tarzie ca sa scrii pe forum, ceva fara semnificatie.
Of de ce toți vă bazați pe școală? La școală îmi merge ff bine, am note de 8, 7, 9 uneori și 6 recunosc dar fffff rar...nu are legătură cu școala.De învățat învăț, am dat vreo 2 teste cam lungi la care am luat 9.
Fiindca esti incapabila inca sa intelegi ca SCOALA ar trebui sa fie unica ta preocupare acum, mai ales ca ai note mediocre de 6 si7.
Lasa intamplariele din scoala generala, ca timpurile alea au trecut si nu relevanta sau importanta, dar conteaza enorm sa inveti serios azi, sa iei note numai de 9 si 10 ca sa impresionez profesorii si colegii, ca sa sa dovedesti ca esti o fata inteligenta si capabila.
DAR MĂ DESCURC BINE LA ȘCOALĂ! Nu este vorba de școală, dvs nu înțelegeți că am nevoie de ajutor cu asta? Sunt tristă de fff mult timp și plâng în fiecare zi dar dvs. vă bazați pe școală!
Sa ai 6 si 7 este descurcat bine la scoala?
Normal sa te simti asa de prost, ca toti se uita la tine ca la un copil slab, care nu trebuie bagat in seama ca-i un nimeni, fara importanta.
Ia pune tu mana pe carte si invata numaid e 9 si 10 sa vezi cum rioesc colegii toti sa-ti fie prieteni!
Totul este legat de scoala si de cat de bine vazuta si admirata esti acolo si cu notele pe care le iei acum, nu ai dovedit ca esti decat un copil mediocru.
I-am promis mamei că nu voi mai lua 6 și 7! Și așa o să și fac! Voi adulții de acum nu mai aveți încredere în copii că vor învăța și vor ajunge cineva!
Mie nu-mi trebuie prieteni, mă am pe mine însămi
Doar că am suferit ff mult pentru fata asta.O urăsc dar o și iubesc...nu suport să o văd cu o altă fată care mă înlocuiește.
Nu ar trebui sa existe in catalog decat note de 9 si 10 ca sa fii un copil bun la scoala. Notele de 6-7 si 8 nu sunt pentru copii buni, ci pentru copii slabi si mediocri la care alti copii nu se uita, dimpotriva, ii ocolesc sau isi bat joc de ei.
Mama mea spune că sunt un copil deștept! Nu am nevoie de părerea altora, am nevoie doar de părerea mamei... Până la urmă ea mi-a dat viață.
Copilasii la varsta asta te aleg in functie de note, de desteptaciune si istetime samd.
Cum tu ai dovedit ca esti un copil foarte slab, fata asta s-a uitata la alta, care este mai despteapta, ca nimeni nu vrea sa se intosetasca cu prostii clasei.
Da stiu, toate mamele cred ca au copii destepti si ei au note mici la scoala, dovedend in realitate ca sunt slabi la carte.
dar tu esti multumita cu notele astea proaste?
Esti multumita cand nu se uita nimeni din clasa la tine si te ocoleste?
Nici macar prietena ta nu te mai vrea langa ea, fiindca copii prosti te trag in jos de la carte si atunci se duce dupa o data care invata mai bine, care-i mai desteapta.
Wow. Nu pot să cred cum au ajuns oamenii, să se jignească, să ne spună ce să facem.Eu sincer nu mai vreau să trăiesc într-o lume de nesimțiți (nu v-am făcut nesimțită) doar că...lumea de azi e prea dură îmi lipsesc vremurile când eram doar un copil și nici măcar o vorbă urâtă nu mă deranja deoarece știam că o face din nervi, și mă iubește în continuare.Acum,nu mai am încredere în nimeni
Esti copil mic si trebuie sa asculti de oamenii mari, care te educa si-ti spun ce trebuie s afaci, ca tu nu ai habar!
De aia sunt parintii tutorii legali ai copiilor minori!
Lumea de azi este proasta ca nu va mai face educatie, de aia ajungeti atat de rau.
Pune mana pe cartea aia ca nu-ti strica, rupe-o cu invatatul fetita, ca mediocritatea te duce femeie de servici la frecat podele in viitor, nu la o munca frumoasa, banoasa si respectata.
Nu știți ce s-a întâmplat între mine și ea.Eu nu am nicio notă cu adevărat groaznică, mulțumesc pentru lecția de viață dar nu mă intereseaza, și aici eu vreasu să închei discuția, vă respect dar nu mă înțelegeți așa cum aș vrea eu.La revedere și o seară frumoasă!