| TrollescuOvidiu a întrebat:

Deeeeeeeeeci, ziua mea este pe 23 septembrie si doresc sa imi iau un caine carnat (wieiner dog ) cu banii primiti de la rude. Ma gandeam ca am o problema. Ma trezesc la 7, scoala incepe la 8.30 ( trec in clasa a doisprezecea si,datorita faptului ca invat la liceul Dimitrie Cantemir,fac scoala dimineata ) si ma intorc acasa peste sase, sapte ore plus 30 de minute cu autobuzu'. Parintii mei vin tarziu acasa,de-asemenea.Ce puii mei face cainele? Ramane singur la bloc,nu are cine sa il scoata afara,o viata cam grea,nu credeti? Nu vreau sa renunt la scoala pentru caine,dar nici la caine pentru scoala. Ceva ajutor? Nu doresc comentarii de la oameni care nu au pic de creier in capatana aia,ci de la oameni care imi inteleg situatia. Acei oameni care nu renunta nici dupa ce au fost impuscati si lasati pe pamant sa isi dea ultima suflare. (Metaforic vorbind). Mersi, dau funda.

Răspuns Câştigător
| Ronni a răspuns:

Chiar daca iti doresti foarte mult un câine trebuie sa intelegi ca are nevoie de timp si întreținere (bani). Când iti iei un animal vezi doar părțile frumoase in a-l creste dar un câine nu are nevoie doar de apa si mâncare de 2-3 ori pe zi. Toți oamenii pe care ii stiu care au intr-adevar grija de câinii lor cheltuie cel putin 200 de euro pe luna pentru curtat dinti, tăiat unghii, control la veterinar, mâncare, vitamine, etc. Plus trebuie scos afara măcar o ora pe zi si de câte ori trebuie sa-si facă nevoile. Ai atâtia bani sau timp sa cheltui pe un câine?
Plus gandeste-te si la viitor: vei mai vrea sa ai un câine peste 5-10 ani sau peste 20 si suma de plata pe luna sa se mărească pe măsura ce imbatraneste?

Eu zic sa te gandesti mai bine înainte sa faci un pas pe care sa-l regreti si tu si cainele.

P.S: si ziua mea e pe 23 Septembrie

6 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Un caine daca e bine educat s dresat sta singur si 10 ore fara nicio problema

| TrollescuOvidiu explică (pentru suntserios):

Are nevoie de atentie, iubire. Doresc un caine pui, deci, nu, multumesc.

| TrollescuOvidiu explică (pentru suntserios):

Wow.m-ai ajutat. Omule, eu doresc pui. Ciao.

| Cristina64 a răspuns:

Buna! La multi ani de pe acum!kiss laughing) Deci, asta chiar e o problemasad
Poti sa lasi cainele la cineva de incredere, o ruda de exemplu...sau sa vina acel cineva la tinewinkingSucces!happy

| NoName2 a răspuns:

Dupa parerea mea, ar trebuie sa mai astepti, dar daca ti se pare ca nu poti si ti-l doresti din tot sufletul ai putea sa-l lasi la o vecina sau la o ruda apropiata in ingrijira, pana cand vii de la scoala :*

| TrollescuOvidiu explică:

Banii nu sunt o problema...Cookie are dreptate.Multu. happy