Te asigur că nu și-au făcut. Sigur au luat piercing-uri fake care se pun în nas și se dau jos când doresc ei.
Și mâine vii și me întrebi și dacă poți să te freci, mai bine du-te la școală, decât să visezi la avioane, și nu-i mai cere păreri lui tactu, se pare că este pe alta planeta
Buna.Eu inteleg ca vrei si tu sa fii ca prietenele tale, dar poate nu e o idee chiar asa buna.Rata infectarii e mare daca nu folosesti solutie de curatare zilnic dupa procedura, timp de nu stiu cate saptamani.Ai putea sa iti iei din alea fake, cum a sugerat deja cineva mai sus. Dupa un timp, cel mai probabil te vei plictisi oricum de ele si vei fi recunoscatoare ca n-ai dat bani degeaba.Dar daca nu te plictisesti, atunci da, go for the real deal.
Tatuaj iti poti face peste orice zona.Am o prietena care doreste unul pentru a acoperi cicatricea unei operatii. Durerea depinde de zona.Preturile cred ca incep de la 300 de lei (cam atat a costat unul mic, cu linie subtire, pe care o alta prietena si l-a facut, dar a implicat si conceptul). Totusi, eu vorbesc de femei adulte de 29 de ani, nu de adolescente. Faci cum doresti.
https://blooms.ro/cat-de-tare-doare-un-tatuaj/
Pericoldeexplozie întreabă:
Piciu_Mihaela_ întreabă: