Nu e un lucru rau in a te indragosti de un barbat in toata regula; simie mi s-a intamplat.Cu "pustii" astia nu prea ai ce vorbi, in general stau cu persoane peste 20 de ani, iar eu am 14.
Nu cred ca sta cu tine pentru ca n-are ce face, caci daca n-ar avea ce discuta cu tine, nu s-ar simti atras cumva de persoana ta nu te-ar baga in seama.Sau poate el chiar simte ceva dar se teme ca esti prea mica, o copila si nu stii ceva; in cazul asta trebuie sa pastrezi legatura cu el pana mai cresti, pana va considera el ca esti destul de matura pentru a te avea langa el.
Poate el te place si nu o recunoste, majoritatea barbatilor nu spun ceea ce simt si ceea ce gandesc.
O alta varianta ar fi ca el crede ca esti prea mica si ca poate cauti doar o aventura, tu spui ca il cunosti dar nu destul ca sa stii tot ce gandeste.Arata-i prin comportament si prin cuvinte ca esti diferita,ca nu esti o c...a, ca nu cauta o aventura etc.
Tu cand i-ai spus : "ei, lasa ca atunci cand esti liver, iti fac o vizita..." el poate la asta s-a gandit, ca vrei doar sa faceti sex si gata. Uneori un cuvant gresit poatre face o impresie rea!
Sper ca te-am ajutat si sper in acelasi timp sa urmezi sfaturile pe care le consideri corecte si bune pentru situatia ta! Te pup
Fa-l sa-i placa de tine Incearca sa-i gasesti slabiciunile, lucrurile care ii plac si foloseste-le pentru tine.Iar daca vrei doar sa stii daca te place poti sa-l intrebi daca are intentii serioase cu tine, sau doar are nevoie de cineva cu care sa discute