anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua dragi useri.Am o mica problema si sper sa primesc niste raspunsuri care ma vor ajuta. De 2-3 luni,mama mi-a vorbit despre un barbat care ii vizita in mod regulat magazinul. I-a placut de el,mi-a spus numele sau si l-am cautat pe facebook. Frumos,atractiv,mi-a placut. A deschis o conversatie dupa ce l-am adaugat. Am vorbit,despre lucruri multe si marunte. Am deschis subiectul spunand ca mama lucreaza la magazinul X. A avut o reactie de "wow". In urmatoarele zile, i-a spus mamei ca e "pacat ca am doar 17 ani". Am continuat sa vorbim,mi-a cerut numarul, chiar incantat ca vom putea vorbi mai des. De ceva timp, am inceput sa ne cunoastem..cat de cat. ne-am vazut de doua ori,doar pentru putin timp, datorita programului sau foarte incarcat. Are 29 de ani,e calm,o calmitate pe care rar o intanlesti. Vorbeste foarte frumos,doar ca foarte formal. Am incercat sa cred ca e din cauza varstei dar parca ma tine la distanta de "frica" sa nu spuna ceva gresit si mama sa afle. Am incercat sa-i bat apropouri "ei,lasa ca atunci cand esti liver,iti fac o vizita". Spiritul de gluma insa,el l-a luat in serios raspunzandu-mi " nu ai ce sa faci la mine". E foarte diferit de ceea ce am intalnit pana acum,insa... daca nu-i place de mine, cum ar trebui sa-mi dau seama? Imi doresc sa-l pot cunoaste mai indeaproape si sa-i demonstrez ca cand exista o atractie intre doi oameni care mai tarziu va avansa..varsta e ultima care conteaza. Parintii mei s-au aratat foarte incantati de el,comparandu-l cu toti cei cu care am mai fost si facandu-l superior. Ca e matur,serios si ca ai ce sa vorbesti cu el. Primesc mesaje de la el, ii trimit si eu. fara a parea insistenta.dar sa vorbeasca cu mine..doar pentru ca nu are altceva de facut? Sper mult ca cineva sa-mi poata da niste raspunsuri folositoare si...sa-mi spuna ce implica o relatie cu un barbat mai mare. Si atractia pe care o am pentru el,mai este si datorita faptului ca baietasii astia de 17, 18 ani sunt in calduri mari si rari sunt cei care apreciaza ca au langa ei,restul. daca s-ar putea, doar sex. Multumesc mult celor care au avut rabdare sa citeasca ce am scris. Precizez ca mai am foarte putin pana la 18 ani, daca cumva se teme sa aiba legaturi c-o minora.

Răspuns Câştigător
| LittleLady a răspuns:

Nu e un lucru rau in a te indragosti de un barbat in toata regula; simie mi s-a intamplat.Cu "pustii" astia nu prea ai ce vorbi, in general stau cu persoane peste 20 de ani, iar eu am 14. big grin
Nu cred ca sta cu tine pentru ca n-are ce face, caci daca n-ar avea ce discuta cu tine, nu s-ar simti atras cumva de persoana ta nu te-ar baga in seama.Sau poate el chiar simte ceva dar se teme ca esti prea mica, o copila si nu stii ceva; in cazul asta trebuie sa pastrezi legatura cu el pana mai cresti, pana va considera el ca esti destul de matura pentru a te avea langa el.
Poate el te place si nu o recunoste, majoritatea barbatilor nu spun ceea ce simt si ceea ce gandesc.
O alta varianta ar fi ca el crede ca esti prea mica si ca poate cauti doar o aventura, tu spui ca il cunosti dar nu destul ca sa stii tot ce gandeste.Arata-i prin comportament si prin cuvinte ca esti diferita,ca nu esti o c...a, ca nu cauta o aventura etc.
Tu cand i-ai spus : "ei, lasa ca atunci cand esti liver, iti fac o vizita..." el poate la asta s-a gandit, ca vrei doar sa faceti sex si gata. Uneori un cuvant gresit poatre face o impresie rea!winking
Sper ca te-am ajutat si sper in acelasi timp sa urmezi sfaturile pe care le consideri corecte si bune pentru situatia ta! Te pup

1 răspuns:
| lulu98 a răspuns:

Fa-l sa-i placa de tine happyIncearca sa-i gasesti slabiciunile, lucrurile care ii plac si foloseste-le pentru tine.Iar daca vrei doar sa stii daca te place poti sa-l intrebi daca are intentii serioase cu tine, sau doar are nevoie de cineva cu care sa discute big grin