| SamsungElectronics a întrebat:

Bună ziua!

Ieri am vorbit cu o fată pe Instagram de la mine din oraș, și mie mi-a plăcut de fata aia după cum arata în poze, și astăzi dimineața când m-am trezit am intrat pe Instagram să văd ce mai este, și acolo la mesaje văd o cerere, și acolo era un băiat care a zis, auzi de ce îi scrii la iubita mea dacă te mai prind că îi scrii îți rup mâinile și picioarele, și deja te cunosc după pozele de pe Instagram cum areți, și o să ai probleme. TPU, ce este de făcut? Sunt speriat foarte tare acum mă știe de pe Instagram cum arat, că ma văzut în poze crying( și mă tem să merg în oraș având în vedere că orașul în care stau este mic crying(. Are rost să îl reclam la poliție pentru amenințare? Eu mă gândesc că nu are rost să mă mai bag în atâtea complicați. Mă gândesc că este și vina mea că i-am scris și nu am intrebat-o dacă are iubit și numai după aia mi-am dat seama că nu am întrebato că are iubit, după ce mi-a scris băiatul ăla.

Ce să fac crying(? Sunt speriat, mă tem acum să merg în oraș să nu mă întâlnesc cu el crying(.

4 răspunsuri:
| NunuNini a răspuns:

"dacă te mai prind că îi scrii îți rup mâinile și picioarele"
Nu-i mai scrie fetei si nu vei avea probleme. Daca te intalnesti cu baiatul in oras, ii spui ca nu ai stiut ca are iubit. Si ca dupa ce ai aflat nu i-ai mai scris.

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

1. Nu.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu ii mai scrie, doar nu o iubesti.

| MicuPaleu a răspuns:

1. Ia-te de fund si sari in sus (de 3 ori la kuzeul noptii)
2. Stai in beci un an
3. Pune o mustata falsa