| tpu_ank a întrebat:

Buna ziua :*
imi place enorm de mult de un baiat, si nu stiu si nu pot sa-i zic asta, chiar daca i-asi zice, nu stiu cum va reactiona, dar problema este ca nu stiu daca ma place :( eu zic ca nu... mi-a placut atat de mult in cat m-am dus la el si m-am bagat cu el in seama i-am cerut idu, si mi l-a scris pe tel, din ziua aceea, vorbim zilnic pe mess:( problema e ca eu incep discutiile:( si... ma doare asta... pe zi ce trece il ube tot mai mult :(
am incercat sa-i dau la ceva sa se uite si a refuzat... a zis ca el nu mai crede in dragoste... uita-te si tu si spune-mi ce parere ai :( imi e frica ca ii voi zice cand ori va fi prea tarziu sau nu voi ajunge sa ii zic : http://fisierulmeu.ro/42E6UWRNHV5R/o-poveste-de-dragoste -flv.html tu ce zici?

Răspuns Câştigător
| r8driver a răspuns:

Aceasi poveste...
Bai vrei sa-l antreb eu, daca tie a-ti este rusine?

7 răspunsuri:
| Ellena a răspuns:

Momentan nu merge sa vizionez filmuletul.cand mai vorbiti intreba-l de ce nu mai crede in dragoste poate a avut vreo experienta neplacuta, daca iti v-a povesti poate o sa va apropiati mai mult, cunoaste-l mai mult, nu ii spune din prima ca il placi poate o sa reactioneze nu chiar bine.lasa-l intr-o zi sa te bage el in seama pe mess, nu numai tu...si interactionati si fata-n fata zilnic, nu doar pe mess. e mult mai bine.succes!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pff, imi plac si mie niste fete. De ce nu e una dintre ele ca tine sa faca ea primul pas si sa-mi dea id-ul si sa ma iubeasca mult?batting eyelashes

| love_7643 a răspuns:

In acesta situatie sunt si eu numai k el e colegul meu de clasa si ma intlnesc mereu cu el dar imi e frica sa ii spun ca il iubesc dar astept ziua aia in care o sa afle si imi e frica sa nu fie prea tarziu.parerea mea este ca daca va mai intalniti sa ii spui de ce nu crede in dragoste si sa imi spui si mie ca sunt tare curioasa. pup

| psiholoaga a răspuns:

Catalin, raspunsurile tale ma fac sa plang.crying Te rog, nu mai scrie asa...

| r8driver a răspuns:

Data viitoare promit ca o s-a te fac s-a razi...

| brunetzika_6738 a răspuns:

Mi-a venit sa plang cand am vazut filmuletzul.intra si tu pe el pe mes si deschide tu conversatia. apropiativa mai mult si intalnitiva la o plimbare sau asa ceva. poate cand o sa il cunosti mai bine o sa iti fie mai usor sa ii sp ce simti

| MaDuTsAx a răspuns:

Buna:*

Mai... nu il sufocaa.laughing incearca sa lasi totul sa decurga de la sine. e nasol rau cand el ii online si nu iti zice nici macar un simplu ``sall ce faci `` sau ceva de genu. Mai Anca .incearca sa il ignori un timp. sa vezi. ce reactie are. Daca el zice ca nu mai crede in dragoste. spune mai fato sa te lase pe tine sa-i redai increderea .asta doar daca ai tupeu.altfel. nu te baga. si apoi sa te inrosesti toata .Sincer. si eu sunt intr-o situatie asemanatoare. dar la mine e ceva invers. el ma iubeste. el ma adoraa:X. si eu sunt cea care nu mai are incredere in dragoste si in tot ceea ce inseamna. cuvantul asta. El a incercat d mii de ori sa imi explice ca ma iubeste. dar eu. parca incep sa il plac. happy. Si sa inchei q povestea mea... O vorba din popor zice ca ce`i al tau e pus de`o parte :X ai incredere. Te :*... daca vrei sa mai vb dai add la ioana_madalina1718