Vrei sa mai slabesti sau sa te mentii la greutatea asta? Nu e nimic grav daca ai scapari sa zicem o data sau de doua ori pe saptamana si mananci ciocolata.Se spune ca nu conteaza ce mananci ci cat mananci...si mai ales sa ai ultima masa inainte de 7 seara, sa bei multe lichide si sa incluzi toate tipurile de alimente cate putin, proteine, legume, fructe etc.
Nu trebuie neaparat sa tii o dieta stricta ci sa respecti niste reguli de alimentatie daca vrei sa ai un regim de viata sanatos si iti poti face si cate o pofta din cand in cand...asa nu vei lua in greutate...
Eu una tin Dukan si nu mi se pare asa de greu frate. Poti sa mananci cat vrei, dar ce ai voie. Ce e greu e ca nu ai voie sa mananci cu paine, sa bei sucuri sau cafea/ceai indulcit. Si sa mananci fructe si legume si dulciuri. In prima saptamana de Dukan. (prima etapa) am slabit 4 kilograme. Si mie mi-a fost rau de la Dukan primele zile pana s-a obisnuit organismul, dar ca sa scap de starile de ameteala/dureri de cap am consumat multa sare sau mi-am pus cateva picaturi de potasiu in apa si am baut. Si mi-am revenit imediat. Nu stiu ce sa zic.
misauratcuviata întreabă: