anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Bună ziua,
În ce măsură e vina mea dacă eu vorbeam prin mesaje cu un băiat, și am acceptat sa avem o aventura, au fost mesaje mai sexy...dar i am spus ca peste câteva luni, după ce îmi revin cu sănătatea, iar în gândul meu mă razgandisem, voiam sa i zic în timp ca nu mai vreau nici aventura.Dar am ieșit cu el ca amici, și pentru ca aveam nevoie de mașină, sa ajung undeva, și el m a violat. Încă am fugit din mașină și el a venit după mine și n am mai putut scăpa de el.

4 răspunsuri:
| ToKen a răspuns:

Masura de 50%.

| Mihai_Tibi_1999 a răspuns:

Sincer
..ai si tu vina dar vei vedea asta dupa ce vor afla mai multe persone

| CorinaB a răspuns:

In primul rand, fa plangere la politie. Urgent! Nu pot fi de acord ca porti o parte din vina. In nicio circumstanta nu este in regula ca un individ sa te forteze sa faci sex cu el, daca tu ai zis nu. E drept, ai fost neglijenta. Sau naiva. Dar asta nu ii da lui dreptul sa se poarte ca-n jungla. Asadar nu, nu este vina ta. Puteai sa defilezi si goala in fata lui, daca refuzai actul sexual, trebuia sa aiba discernamantul necesar speciei umane de a-si tine pantalonii pe el. Asa ca da, da fuguta la politie si fa plangere penala.

| Rainbowツ a răspuns:

E si vina ta, nu te urca in masina cu 'necunoscutii', ştiam ca asta invatam de mici. Si daca chiar te.a violat, există politie, mai ales pentru ca am senzatia ca esti minora, nu stiu de ce.winking