Chiar daca ai proceda la o corectie estetica (operatie de otoplastie)a urechii externe, la o examinare medicala amanuntita se vor vedea urmele interventiei. Ori, in barem, se admit numai corectii chirurgicale ale malformatiilor nasului (rinoplastia realizeaza de obicei cu abord intern, adica în interiorul nasului, aceasta nelasând urme vizibile pe suprafata nasului).
Asadar, va trebui sa te consolezi si sa faci o alta alegere a viitoarei profesii.Cea mai buna consolare ar fi aceea ca tineretea-i scurta si nu merita a fi legata cu "lanturile" regulamentelor militare.Nu stiu daca ti-ar conveni obligativitatea de a ramane, un anumit numar de ani, pe postul obtinut prin repartitie(in ordinea descrescatoare a mediilor de absolvire!). Uneori, poti fi chiar fraierit--- vezi, in link, cum au fost fraieriti cei mai buni absolventi : http://www.stiridecluj.ro/......reze-la-tf
Si daca ma operez in vacanta asta de vara pana ma duc la proba medicala o sa am urechile normale si nu cred ca medicii de acolo stau sa se uite in spatele urechii
Daca-ti permiti o investitie in estetica care depaseste 1000 euro, fa-o! ---doar ca va trebui sa cauti un chirurg care sa le dea un aspect cat mai natural si care sa nu ii "indemne " pe cei de la proba medicala sa caute urme de sutura( culoarea urmelor se estompeaza dupa ani de la operatie).
Si daca ma operez in vacanta asta o sa am urechile normale si nu cred ca cineva chiar sta sa se uite in spatele urechilor tale.