Pai fai cadou o cutie cu bomboane si un buchet de flori.
Incearca sa vorbesti apoi cu ea calm si rational, oricare ar fi motivul pentru care vrea sa va despartiti tot ar trebui sa te ierte daca te vede ca iti pasa de ea incontinuare si ii promiti ca ceea ce ai facut tu de a determinat-o la.decizia asta nu o sa se mai repete, poate te va ierta.
Totusi, nu cred ca te pot ajuta mai mult daca nu imi spui si motivul, de ce vrea sa se desparta de tine? ai suparat-o tu cu ceva? sau si-a gasit pe altul? Poti sa imi explici?
Nu stiu motivu
zice doar ca nu mai vrea
Cam ciudat,ma rog,incearca sa mai vorbesti cu ea despre asta,e chiar pacat sa dai cu piciorul la o relatie de un an si ceva.
Daca nu se mai poate face nimic atunci las-o in pace si gaseste-ti alt prietena.
Poate ea acum vrea o noua relatie cu un alt gen de baiat,incearca sa o uiti mai bine, nu e sfarsitul lumii, e doar prima despartire, orice om trece prin asta, dupa vreo 2 saptamani va trece si vei uita.
Nu cred ca o mai poti cuceri iar, la 17 ani cred ca stie bine ce vrea de la viata si ce ganduri are, tu nu cred ca ai facut ceva asa grav ca sa o supere, incearca sa o intelegi.
Multa bafta! cam atat pot sa iti zic.
Las-o frate sa plece, stie ea de ce o face, crezi ca castigi ceva cu mita?
Da-i timp, si tu gandeste-te unde ai gresit sa nu o mai faci si a-2-a oara.
Nu poti sa o cumperi, daca nu mai vrea sa fiti impreuna respecta-i decizia, eventual intreb-o si de ce, mai stii, poate e si vina ta.
Daca-i dai un cadou nu va merge.
Ea s-a plictisit de tine cum esti acum! Asa ca ar trebui sa-i starnesti interesul prin o atitudine complet diferita fata de cea pe care o ai acum! Asta inseamna ca trebuie sa te schimbi pe tine insuti pentru ea! Mai exact daca iti placea inainte fotbalul acum iti place baschetul, intelegi ce vreau sa spun,
Personal nu cred ca merita sa faci asta pentru ea dar tu stii mai bine!
Esti pe aproape, dar va intelege sa faca exact opusul la ceea ce-i place ceea ce nu, nu il va ajuta cu nimic. Ideea e sa aiba o atitudine mai indiferenta si sa nu se mai arate asa dependent de ea pentru ca fix asta e ceea ce indeparteaza oamenii. Cum i-ai aratat cuiva ca fericirea ta depinde in exclusivitate de el/ea, s-a dus.
Nu o mai cauta. daca te iubeste te cauta ea! Nu merita sa te consumi pentru o copila! Chiar daca o iubesti. las.o asa. acorda'i timp. Cum ti-am zis, daca te iubeste, te cauta ea! Bafta!
Alti abia asteapta la 17 ani sa mearga sa rupa alta pasarica si tu plangi ca te paraseste una. Ce era asa interesant la ea? Ce iti oferea ce altcineva nu putea?
anonim_4396 întreabă: