E o mica, mare diferenta, ceea c simte ea pentru tine din cate mi.ai zis tu, e compasiune, respect dar nu dragoste.(unde dragoste nu e nimic nu e)sunt 2 lucruri diferite ca d la cer la pamant,te admira pentru c esti,pentru cum esti,pentru cum se simte ea cand e cu tine, dar nu te poate iubi, nu te vede ca p un iubit.mi.sa intamplat asta,iar eu gandeam ceva d genul,,e un baiat foarte special,foarte bun,dar nu il vreau ca iubit,da imi doream foarte mult sa ramanem amici, buni amici,, asa gandeam eu atunci. sper ca te.am ajutat.bafta
Adevarul e ca e tare complicat ... creed ca fetele sunt mai sentimentaliste, noi baietii poate nu intelegem
Da ai perfecta drepate sunt unele lucruri p care voi baietii nu le intelegeti! dar sunt si unele lucruri p care puteti sa le intelegeti dar nu vreti asa e firea omului, ciudati baietii astia!
E o poveste putin trista, dar e un lucru bun ca e admira si ar fi dragut daca ati ramane prieteni.si da majoritatea fetelor sunt sentimentale unii dintre voi chiar nu pot intelege asta si precizez inca odata doar unii... Ceea ce vreau sa zic eu e ca am dat numai de insensibili, neglijenti si nepasatori, ma gandesc ca n am gasit pe nimeni care sa mi placa in adevaratul sens al cuvantului.ori.nu i momentul.sau poate ca asa vrea Dumnezeu.nu stiu
Andrei67y5 întreabă: