Nu scapi decat in timp, cand creste unghia si o tai.
Oja aia a continut o substanta nociva care ti-a intrat in structura unghiei si nu ai cum sa o scoti. se intampla la lacurile de unghii cu pigment puternic precum: rosu, negru, albastru, verde si maro.
Cum nu-ti poti smulge unghiile, trebuie sa ai rabdare sa-ti creasca si sa le tai putin cate putin, pana scapi de tot, eliminand unghia afectata.
O alta varianta este sa folosesti un lac de unghii roz sau bej, pe care-l dai tot timpul pe unghii, ca sa nu se mai vada galbenul.
Din cate am inteles te-ai dat cu o oja si ai unghiile galbene. Încearcă să tii niste dischete îmbinate in seama de lămâie pe ele sau cu ace.
Am patit si eu asa ceva, am reusit sa rezolv problema cu amestec intre zeama de lamaie si pasta de dinti.Am facut ca o pasta si cu o discheta demachianta, am frecat unghiile(2-3 min pe fiecare).Am facut acest tratament dimineata si seara vreo 3 zile, iar seara dupa tratament, aplicam lotiune cu vitamina B5. Sper sa te ajute raspunsul meu.
Cu pasta de dinti. pune o cantitate mica pe fiecare unghie, si intinde-o bine, asteapta cateva minute pana o sa dispara de pe unghie si apoi clateste cu apa si sapun.