| Anutza16Bcc a întrebat:

Ma numesc Ana si am 16 ani jumate. Nu stiu cum sa incep. Acum 6 luni aproape m-am despartit de prietenul meu, de fapt m-a lasat pentru o "alta". Noi am fost 1 an si putin impreuna. Baiatul sta in acelasi cartier cu mine, iar respectiva in bloc cu el. Recunosc ca este golan, facea multe lucruri contra legii. Multi mi-au spus ca nu este bine sa vorbesc cu el, dar nu am ascultat pe nimeni, il vedeam doar pe el. Simteam ca tine la mine. Actuala niciodata nu a incercat sa-l opreasca de la prostii, asa ca a ajuns sa intre si la "racoare"(nu a stat chiar mult, aproape 3 luni). Eu nu am avut voie sa-l vad acolo deoarece sunt minora si nu m-au lasat. Am suferit enorm cand am auzit. Acum s-a intors acasa. O sa-mi fie foarte greu sa-l vad iar cu ea. Nu pot sa-l uit desi au trecut aproape 6 luni. ce sa fac? Va rog ajutati-ma! Mi-asa dori sa-l pot uita ca asa imi fac mai mult rau, dar nu stiu cum o sa reusesc. Ajutati-ma! nu stiu ce sa fac. Nu pot uita clipele cand era cu mine. Mi-e foarte greu si dupa atata timp. ce sa fac?

3 răspunsuri:
| girlloveboy a răspuns:

Da ti-a fost foarte greu dar gandeste-te cati ani are el si cati ani ai u...totushii mai ales ca a fost si la inchisoarewinking pentru ce a fost?
stiind ca nu-l uitii incearca sa nu te mai gandestii

| dyana_8056 a răspuns:

Auzi ...incearca sa iti faci alt prieten care sa tina la tine cu adevarat nu un prost ca el (scuze) si cand te combini cu alt baiat nu mai pune asa repede suflet la el lasa sa treaca o luna doua sa vz ca tine cu adev la tine si sa suferi duupaia cum suferi acumsadsadparerea mea sincer

sper ca ti-am fost de ajutor sad pop papa:*

Răspuns utilizator avertizat