| LadyAngel2 a întrebat:

Bună ziua, mă numesc Andreea și acuș împlinesc 12 ani. Aș dori, dacă se poate, să îmi răspundeți la niște întrebări:
În septembrie-octombrie, anul acesta, urmează să mă stabilesc în Anglia, Londra.Eu am mai fost acolo și am mai încercat odată acest lucru în urmă cu 5 ani, dar nu ne-a ieșit cum ne așteptam.Atunci părinții m-au înscris la o școală privată. Era foarte scumpă și după jumătate de an ne-am întors înapoi.Acum vor să mă înscrie la o școală de stat.
1. Ce program au școlile de stat (de la ce oră se începe și la ce oră se termină de obicei)?
2.Au școlile de stat uniforme? Dacă da, sunt personalizate pentru fiecare scoală?
3. Ce pași trebuie parcurși pentru a mă înscrie la școală? Dacă da, părinții mei trebuie să plătească ceva când mă înscriu?
Doresc să primesc cât se poate de repede, vă rog! Dau fundiță!

Răspuns Câştigător
| mihaela_3438 a răspuns:

Pai.
o colega de`a mea a plecat in londra,
din cate mi-a spus orele de curs incepeau la 8si se terminau in jur de ora 2-3
da au uniforme
personalizate pentru fiecare scoala
avand in vedere ca este o scoala de stat, nu cred ca este nevoie sa plateasca ceva
eventual fondul scolii, al clasei, etc.ca si la noi

funditabig grin?

3 răspunsuri:
| Yana a răspuns:

@Andreea. Cel mai bine e sa cauti pe net o scoala de stat din apropierea locului in care vei sta si gasesti acolo informatiile necesare, sau vorbeste cu vreo cunostinta de acolo.

@mihaela. Fatho raised eyebrows nu mai cersi fundita. Fundita se da numai daca o meriti cu adevarat. Si aia care o dau astora care cersesc is si mai fraieri. Scopul site-ului asta e sa ajuti si sa fii ajutat. Fundita e doar o chestie prin care faci diferenta intre useri. Daca pentru unii, scopul lor pe site e sa obtina acel numar ridicol de 200 de fundite, e ...nasol. Finish!

[Yana]

| αฤðяєэα a răspuns:

Andreea si eu am avut o prietena in londra spunea ca au uniforme si ca incepeau de la 9 si terminau pe la 2-3 si nu cred ca trebuie sa plateasca ceva pentru ca este o scoala de stat asta cred yoo

| αฤðяєэα a răspuns:

Ai dreptate yana