| Andrei_Mihalache_1997 a întrebat:

..ma numesc Andrei si am 15 ani. Astazi, o zi calduroasa de mai, am avut o zi putin mai rea fata de celelalte. Doamna de romana ne-a adus tezele, iar ea urma sa puna niste puncte in plus la teza. O fata luase nota 9, 40, si ne-a intrebat doamna daca suntem de acord sa ii punem 10 sutimi. Toti au zis da, inclusiv eu, iar apoi am zis "mai bine puneti la toti doamna!", pe un ton cald si un pic glumet. Doamna s-a enervat si nu a mai pus nici un punct. Unii colegi au fost suparati pe mine si m-au injurat, m-au facut prost, insa doar doi mi-au spus "lasa..nu e vina ta", ceea ce mi- dat putere. Acum scriu cu lacrimi in ochi toate acestea. La plecare, am luat autobuzul spre casa, in care mai eram cu 4 colegi. Unul din el imi tot dadea palme, in semn de batjocura, din ce in ce mai tare. Un al doilea coleg s-a ridicat si la fel, a inceput sa ma jigneasca si sa ma faca "rom", doar pentru faptul ca eu sunt mai inchis la ten, dar nu sunt tigan, un lucru care ma afecteaza foarte tare. Cand am coborat din autobuz, unul din ei mi-a luat ghiozdanul din spate si l-a aruncat peste un gard, in urzici si ceva plante ascutite, intr-un loc greu de ajuns. In final l-am luat, si cu greu m-am zbatut din plans, deoarece ochii lumii erau peste tot. Nu vreau sa le spun, doarece imi este rusine.
Nu stiu ce sa fac...fizic arat bine, dar nu am muschi sau ceva, ca sa le fie frica celorlalti. M-am saturat sa fiu batjocurit. In hohote de plans, parca imi venea sa ma sinucid...dar nu o sa fac asta.

6 răspunsuri:
| Freya1 a răspuns:

O sa intelegi de acum ca de cele mai multe ori copii sunt rai.Nici tu la randul tau nu trebuie sa vorbesti neantrebat si sa iti dai cu parerea in fata unui profesor dac nu ti-o cere asta e clar.
Badjocora de pe drum si faptul ca te-au lovit poti sa o rezolvi spunandule alor tai.Dar daca stii ca nici tu nu esti un copil cuminte incearca sa te indrepti.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oribil. Plangi, descarca-te. Sa nu te gandesti niciodata la suicid din cauza unor animale ratate. Nu merita. Daca o sa continue sa se poarte asa, vorbeste cu parintii sau cu un psiholog. Poti sa te apuci de sala, sa cresti masa musculara, daca crezi ca o sa te ajute. Nu poti lua alt autobuz sau sa-i ocolesti de acum incolo in afara orelor?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Oricum, banuiesc ca sunt cam ultimele zile de scoala, pana in toamna poate se potolesc.

| Thegurl a răspuns:

Buna! Nu mai fi suparat! Spune-le ca tu intentionai sa ii ajuti.Si eu am patit un astfel de lucru, la ora de istorie un coleg trebuia sa fie ascultat, si eu, gura sparta, i-am amintit doamnei.Sigur ca a luat patru si mama lui si el au stat suparati pe mine... am incercat sa merg la doamna profesoara si sa o rog sa ii puna un punct in plus, sau ceva.Am incercat sa ii spun ca imi asum toata vina si ca imi pare rau. Poate ar trebui sa ii spui dirigintei, sau chiar doamnei de romana.
O solutie si mai buna ar fi sa mergi la fata respectiva si sa ii spui ca iti pare rau si ca ai vrut sa ii ajuti si pe ceilalti, daca e o fata draguta iti va accepta scuzele si le va spune celorlalti colegi sa nu mai fie suparati pe tine, cred ca ea i-ar convinge.
Succes si nu mai fi suparat! Incearca sa-ti faci prieteni adevarati, uite asta este un exemplu de situatie in care ai vazut cine sunt ei cu adevarat

| anonim_4396 a răspuns (pentru Thegurl):

Ce vina ai tu ca ala nu a invatat? Mai ales cand stia ca trebuie sa fie ascultat.

| Thegurl a răspuns (pentru anonim_4396):

Asa mi-a spus si profesoara, dar eu tot ma simteam rau sad