anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua ma numesc Gabriela vreau sa ma ajutati sa imi dati un sfat acum eu ma simt foarte foarte greu pe suflet am nevoia de un sprijin va rog acordatimi un sprijin macar prin intr-un comentariu va rog din inima scriu acum aici ca e singura mea nadejdie problema mea este ca am iubit un baiat dar acesta avind o alta fata ei se iubeau timpt de 3 ani acum sunt despartiti vb foart rar o data sau imbratisat si o data au fost de o sarbatoare impreuna cu prietenii lor eu l-am iubit tare.Eu nopatea plingeam in perna ca sa nu se auda plinsul meu punema mana la gura ca sa nu auda mama sau soara mea din celalta camera pling si acum si incerc sa-mi sterg lacrimile stiu ca poate nu credeti asta dar pentru unii este foarte greu de crezut asa cum eu nu ma crezut ca pot iubi atat de tare aveam planuri ma gindeam la multe visuri ma gandeam la foarte multe acum am inteles tot voi fi singura toata viata mea prietena mea spune ca nu e adevarat ai sa-ti gasesti dragostea ai sa vezi cum am sa il uit si am sa iubesc pe altcineva dar e foarte simplu spus cei care acum imi citesc mesajul si cunosc dragostea adevarata ei inteleg ca niciodata acesta dragoste nu o poti schimba cu nici una alta sau ca iti vei gasi altul nu este adevarat acest lucru sunt mare deja sunt mare nu ma sunt copil sa imi gasesc jumatatea la gradinita sau mergand pe drum. Acum tot e terminat nu am speranta nu am incredere nu am fericire nu am o persoan linga mine nu am pentru ce sa traiesc innafara de familia mea da pentru ei eu traiesc nu am nimic ce folos ca sunt sanatoasa ca am doua picioare ca sa ma pot plimba doua maini ca sa pot imbratisa doi ochi ca sa pot vedea doua buze ca sa pot saruta si toate acestea nu au nici un folos daca nu am dragostea mea a mea a mea langa mine unii bolnavi dar ei stiu cu siguranat ca cand vor muri persona aiubita va fi linga ei, la mine nimeni nimeni nimeni.Multumesc ca am spus tot ce m-a durut si va rog chiar daca stiu ca spunand asta nimic nu poate schimba va rog spuneti-mi ceva de incurajare am nevoia de o alinare va rog lasati-mi un comentariu de bine va rog am nevoia acum va rog va rog din tot sufletul eu va multumesc si multumesc TPU ca pot sa vorbesc ce ma doare

3 răspunsuri:
| Anelym a răspuns:

Ai vorbit vreodata cu el?

| Angie95 a răspuns:

Mai eu zic sa nu mai plangi ca nu ai de ce! Nu ai 80 de ani si nu ti-ai gasit sufletul pereche ca sa vorbesti asa! Eu zic sa iti umplii timpul cu altceva, ceva activitati care sa te faca sa mai uiti. Nu iti mai face atatea probleme ca ramai singura si ca nu stiu ce. Ai rabdare ca o sa apara la momentul potrivit baiatul potrivit! Bafta! :*

| Mihaela1964 a răspuns:

Chiar crezi ca peste 10 ani va mai conta ce simti acum pentru el? Esti inca un copil daca esti atat de convinsa ca alta dragoste nu va mai exista in viata ta.Eu cred ca iubirile din adolescenta ne fac sa invatam lectiile vietii,sa stim ce-i suferinta,fericirea,tacerea,echilibrul. Nu uita draguta domnisoara ca toate trec pe lumea asta,chiar si iubirile, chiar si noi.Te cred cand spui ca ai visat despre voi doi, ar crede-ma si tu cand iti spun ca va mai exista cel putin o mare iubire in viata ta, alaturi e care vei visa iar, vei rade si vei fi fericita.Viata de-abia acum incepe, nu se sfarseste cu el, cum nici n-a inceput cu el...ai credinta in Dumnezeu si in ceea ce esti.Numai bine.happy