anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua ma numesc mary si am si eu o mica problema, cea mai buna prietena a mea spune ca ma dau mare dintr-un motiv anume, iar eu i-am si spus ca si ea din cauza ca ea mereu spune ca are multi bani ca ii mai da mama iei atatia ca se duce la mare la munte ca o plac multi baieti si asa mai departe. nu s-a intamplat o data sau de doua ori de mai multe ori iar eu i-am spus ca si ea e de vina nu numai eu recunosc ca poate am gresit si eu dar e e tot suparata pe mine si nu prea vrea sa accepte ca a gresit. voi ce credeti oare merita sa mai fiu pritena cu ea? o cunosc de 5 ani totusi tin foarte mult la ea dar...

3 răspunsuri:
| NoAntidote a răspuns:

Dar... eu cred ca e invidioasa pe tine.ptr ca unii iti acorda mai multa atentie! si ea se strofoca sa se dea si mai mare ca tine laughing ca sa primeasca si ea atentieelaughing.
tu trebuie sa alegi daca trebuie sa-ti mai fie prietena sau nu!
pup:*

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Aia nu-i prietena cea mai buna... o persoana care nu isi recunoaste greselile nu merita...sad imi pare rau

| ioana_5028 a răspuns:

Acesta nu eprieten sa-ti reproseze asta eu iasi spune ba tu ia-ti aceste frumoase si fine(paroase) picioare de aici cati dau un sut in fundrolling on the floorrolling on the floorrolling on the floor. nu nu mai fi prietena cu ea si daca da e pe propria ta raspundere