| rapa a întrebat:

ma tot streseaza un numar, vreau sa stiu si eu locatia exacta de unde ma suna, se poate? daca sun la relati clienti imi ofera aceasta informatie? va multumesc

Răspuns Câştigător
| mgtow a răspuns:

Nu exista solutie, doar daca il suni cu numar privat si isi va da seama, oricum o sa te bucuri daca ii da amenda cand il prinde.

9 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Doar organele de politie pot localiza individul, poti depune plangere ca te deranjeaza.

| rapa explică (pentru mgtow):

Altefel nu se poate? ca vreau sa il deranjez si eu pe el ....nu doar el pe mine vreau sa stiu de unde sunasad

| mgtow a răspuns (pentru rapa):

Nu exista solutie, doar daca il suni cu numar privat si isi va da seama, oricum o sa te bucuri daca ii da amenda cand il prinde.

| ionuutzuu a răspuns:

Nu te mai stresa cu asa ceva, suntem in Romania. Cea mai buna metoda este "filtrare numere" sau blocare ascuns. Bafta!

| mgtow a răspuns (pentru ionuutzuu):

Cum e faza cu blocare ascuns? Poti sa blochezi un numar care te suna sa nu mai poata suna?

| ionuutzuu a răspuns (pentru mgtow):

Da, asa am facut eu la tel meu, daca e nr privat sa se duca-n _! _

| mgtow a răspuns (pentru ionuutzuu):

Cum l-ai blocat?

| anonim_4396 a răspuns (pentru mgtow):

Depinde ce marcă de telefon ai.Fiecare are setările diferite.

| ionuutzuu a răspuns (pentru mgtow):

Eu am un sistem de operare mai pretentios (symbian) am instalat call & sms filter.

| Brâncuşi a răspuns:

Imi pare rau dar nu se poate sa il aflii la relatii cu plienti, iti schimbi nr de telefon si...alt ceva nu ai de facut...