| Maariiaa a întrebat:

Bună ziua.

Mâine, pe 17 august este ziua tatălui meu. Încă nu i-am luat cadoul pentru că abia ieri m-am întors din vacanță și nu am avut timp.
Mă gândeam să îi iau un set de parfum+deodorant de la D&P. Nu știu sigur care sunt promoțiile dar mă hotărăsc la fața locului.
Tatălui îi place jolidon. În afară de parfumuri și o felicitate cu cele mai dulci urări trebuie să îi mai iau ceva pentru că el mereu mă umple de cadouri, mă educă și mă iubește foarte mult.
Parfumuri o să îi iau sigur. Nu vreau cadouri gen tricorui, lame de ras pentru că i-am luat anul trecut.
Aștept cele mai bune și multe idei care vor fi premiate și apreciate cu voturi și o fundiță pentru cel mai bun.

3 răspunsuri:
| Hombre a răspuns:

Ioana e suficient parfumul care il iei insa cel mai mare cadou pe care il poti oferii su nu il egaleaza nimic, este o strangere in brate si un "Te iubesc din suflet tată" este cadoul care il va face cel mai fericit si ii va deschide inima cel mai mult.

| NeStyEE a răspuns:

Ai putea sa ii iei un ceas frumos daca vrei. Sau incearca sa iei ceva tipic barbatesc gen o sticla de sampanie, sau daca fumeaza un trabuc de ala gros, sau o pipa. Depinde si de stilul lui. Daca prefera ceva clasic cumpara-i o camasa, sau un parfum, sau cum ti-am mai zis mai sus. Deasemenea ii poti lua ceva legat de meseria lui. Sa zicem daca e fotograf, atunci ii cumperi un aparat foto, daca e un om de afaceri, un bun cadou e un pachet de trabucuri cubaneze sau niste pantofi mai speciali. Sper ca te-am ajutat. happy

| jordache a răspuns:

Buna,am citit mesajul tau cam tirziu.Dar totusi pentru data vitoare iti recomand sa incerci, un joop men edt 125ml un Parfum elegant.