anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziua mea de nastere e pe 17 iunie.Fac 12 ani ( sunt fata ).Imi fac ziua la un restaurant.Am invitat 4 colege foarte apropiate.M-am gandit sa o iau si pe mama cu mine la restaurant.Adica am o relatie excelenta cu mama, suntem cele mai bune prietene, ne spunem orice secret! E mandra de mine ca am numai note de 9-10.Ok,le-am spus invitatelor ca o iau si pe mama si au spus ca e foarte dragut din partea mea.Sincer,nici nu zici ca e mama mea, mai mult sora mea mai mare.Are doar 40 de ani facuti recent.Eu o admir foarte mult, e un exemplu pentru mine! Si-a luat si liber de la serviciu ca sa fie cu mine de ziua mea.(lucreaza la spitalul mare ca asistenta medicala ).Si in fiecare an si-a cerut liber cand era ziua mea, sa stea cu mine.Eu o iau cu mine,mama e o femeie ce tine la gluma, e chiar cool, foarte la moda.Parca face parte din generatia noastra laughing Stie sa se distreze.Eu cred ca am facut un gest frumos, sa o iau cu mine la restaurant alaturi de colegele mele.Stiu ca multi o sa rada, dar eu sunt mai copilaroasa si tin la familie. Voua cum vi se pare gestul meu? Cel mai frumos raspuns primeste FundaVOT! Multumesc pentru atentie!

2 răspunsuri:
| pitikaaluuii a răspuns:

Pai daca te intelegi chiar asa de bine cu mama ta si daca prietenelor tale le place ideea nu cred ca are nimic.In orice caz, gestul tau e foarte frumoas deoarece RAR mai vezi copiii laudandu-su cu mamele lor. Succes si LA multi ani!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De ce să fie un gest copilăros că îți iubești mama? e minunat că aveți o astfel de relație, mulți și-ar dori asta. distracție plăcută și LA MULȚI ANI :*