anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ziua mea de naştere este pe 14 septembrie, iar şcoala începe pe 12 anul acesta. Problema e că sunt clasa a 9-a, iar dintre colegi cunosc câţiva, vreo 5. Îmi e ruşine să dau bomboane, din moment ce nu îi cunosc laughing Sau să îi chem la o terasă, ceva. voi ce idei aveţi?

3 răspunsuri:
| justanotheruser99 a răspuns:

Păi... Prima data faci cunostinta cu colegii (in primele 2 zile de școală), după care daca te înțelegi cu ei, sunt de treaba ii inviți la o terasa (e ok ideea), in caz contrar nu le dai nimic. laughing

| anonim000x a răspuns:

Stiu ca te simti jenata, dar le duci bomboane si gata.Stiu o fata care e pe 12, deci imaggineaza-ti ce e pentru ea.I-ai putea chema si la o terasa sau sa iesiti pe la un fast food sau pe la mall, dar gandeste-te ca daca ii scoti pe undeva tu ar cam trebui sa platesti si u stiu daca iti permiti, dar unmic sfat, sa le dai bomboane de ciocolata, ca pe 13 septembrie e ziua internationala a ciocolatei(e doar o recomandare).Si inca ceva, ca sa stie ca e ziua ta pe 14, in primele doua zile, cheama- la ziua ta pe cai pe care ii cunosti ca sa se raspandeasca putin mai bine inforamtia.

Bafta si la multi ani!

| artmosfera a răspuns:

Nu da de înțeles că-i ziua ta laughing) La cât de zgârcită-s eu, nici bomboane nu le-aș da. Chestia e că depinde ce colectiv, ce liceu e. Dacă-i mai de fițe, cum se zice, ar merge terasă, mall, fast-food, pub. Dacă-i mai simpluț, Chokotoff laughing