Din experienta mea de elev, va asigur ca un profesor nu se poarta asa fara motiv, deci ceva a suparat-o foarte tare. Am inteles ca ati facut reclamatii in stanga si in dreapta dar ce trebuie sa faceti e sa o descoaseti pe fata, sa o faceti sa marturiseasca ce s-a intamplat mai exact acolo pentru ca ea stie cu siguranta motivul.
Apoi, daca vreti sa rezolvati situatia si scandalurile si plangerile nu va ajuta, puteti intoarce foaia, gen sa incercati sa va imprieteniti cu femeia aia. Luati-i un cadou scump, de obicei astfel de gesturi schimba oamenii radical si ii fac sa se simta datori. E un sfat din viata reala asta pe care vi-l dau, nu e un sfat corect, e doar un sfat care v-ar ajuta sa incheiati razboiul asta. Si desigur sa puneti fata sa se duca la ea cu un buchet de flori cu scuze, asa cel putin pe ea o sa o lase in pace. Chiar daca nu are pentru ce sa isi ceara scuze, acest gest o sa o inmoaie pe diriginta si oricat de nebuna ar fi ea o sa-si schimbe atitudinea pentru ca din ce povestiti sufera destul cu capul
Destul s-a lungit situația. Prefer sa îmi cresc copilul sanatos. Sunt doisprezece copii în aceiași situație. Pentru scăderea mediei nu s-a primit nici un răspuns, privind motivul.
Dar v-am zis doamna atotputernica, ne-a demonstrat ca poate. face.ce vrea. Acum amenință cu corigenta. Eu nu cred ca un copil de 8 9 10 chiar e.praf la.romana și e notata cu 2 la ascultare consecutiv. Apoi la teste ia 4si 5 ca nu e corect nimic ce ascris în patru pagini. Ciudat e ca la testul inițial a luat 7.
Am hotărât sa ii luam transferul la alt liceu.
Robert71 întreabă: