Fat-o, spune da! Nu ai nimic de pierdut, ba chiar de castigat. Si te vei si dista! eu zic sa incerci, daca nu acum, atunci cand?
Este o poveste frumoasa si nu regret ca mi-am pierdut cateva minute sa citesc povestea ta. Ceea ce simti tu acum este iubirea. Crezi ca el te iubeste la fel de mult? De asta iti poti da seama din comportamentul lui fata de tine, iar faptul ca fumeaza sau pleaca in cafenele este tipic adolescentilor. Ai putea sa iti dai seama daca te place printr-un mic plan adica sa pui o fata sa se dea la el si sa il intrebe daca vrea sa fie cu ea... astfel o sa-ti dai seama daca te iubeste sau a vrut doar o aventura. Si faza cu frumusetea sa stii ca orice fata e frumoasa daca e ingrijita. Ar trebui sa il cunosti mai bine pe baiat si daca ti se pare de treaba poti sa incerci o relatie cu el, astfel o sa pierzi din timiditatea ta ( P.s : Incercare moarte n-are si nici un baiat nu e perfect).
Bafta! :X
Nu stii ce a aia iubirea. Iubirea e atunci cand ai fost cu o persoana la bine si la rau, iubirea o capeti in timp. Ei doi nu au vorbit niciodata unul cu celalalt. Si daca unui baiat ii place de o fata dar nu crede ca fata respectiva vrea sa fie cu el, daca vine alta fata si ii propune sa fie impreuna 90% va accepta. Nu are cum sa o iubeasca daca nu se cunosc cu adevarat. Doar o place!
Draga, tu gandesti astfel iar alti baieti gandesc diferit. Nu vorbi in numele altora. Si ar fi mai bine sa iti spui parerea ta fara a o comenta pe a mea. Eu sunt fata si stiu prin ce trece didi33. O zi frumoasa!
Cred ca tocmai mi-am recitit o intamplare de-a mea de prin liceu. Eu eram genul de baiat mai in centrul atentiei, fitos, umblam cu "pitipoancele" din liceu (desi nu exista termenul la vremea respectiva) dar eram o persoana destul de timida. Tot asa vorbeam cu o fata pe messenger foarte mult, ea era genul de fata cuminte pe care nu as fi observat-o dar era foarte draguta. Si cred ca 1 an de zile vorbeam seara pe net dar cand treceam unul pe langa celalalt pe hol nu ne bagam in seama. Asta se intampla prin a 9a, a 10a. Apoi ne-am maturizat amandoi si nici ca a mai fost vreodata ceva intre noi. Eu probabil afisam o atitudine de golan la scoala cu prietenii, iar ei pe internet ma destainuiam mai usor, eram mai sensibil si banuiesc ca aceste 2 laturi ale mele intrau in contradictoriu cand o vedeam. Oricum eu iti recomand, cand il vezi, spune-i buna. Atat! primul pas e cel mai usor, eu stiu sigur ca un baiat, si timid fiind el, daca sparge fata gheata imediat ii trece timiditatea. Practic timiditatea provine din frica de a fi refuzat, daca el iti zice buna si tu nu il bagi in seama? sau incepi sa razi cu fetele si il lasi cu ochii in soare sa se simta penibil? deci du-te linistita la el si vorbeste cu el dupa lucrurile o sa decurga foarte normal, veti discuta cum o faceti si pe internet.
Buna,din cate am citit voi 2 va potriviti de minune si tu nu esti obligata daca vrei sa incepi o relatie cu el, daca tul il iubesti si simiti sentimente pentru el si vrei sa fi cu el intr-o relatie spune-i.
Buna! Cati ani ai? Eu as zice sa incerci nu cred ca e ceva rau in a sta cu un baiat mai ales daca te-a dovedit " oarecum " ca nu e ca toti baieti . Sa stii ca baietilor le plac fetele potolite, fetele cuminti nu fetele care ar face orice sa iasa in evideta sa stii ca simplitatea e arma cea mai buna . Eu zis sa incerci sa stai cu el sau mai afla mai multe detalii despre el, despre relatiile lui . Daca vrei sa vorbim mai multe sau sa imi pui mai multe intrebari sa imi spui sa iti las id-ul .