| Iahimder a întrebat:

Buna ziua
Pentru ziua de astazi am doua situatii in care nu stiu cum ar trebui sa procedez si ca atare apelez la ajutorul vostru. In urma cu ceva timp am citit, tot pe internet, despre o carte pe care daca ai citi-o te-ar impulsiona sau ti-ar da imboldul necesar pentru a te lasa de fumat. Nu este vorba despre mine si poate tocmai de aceea consider ca este atat de greu sa convingi pe cineva sa renunte la un viciu atat de nociv pana la urma. In al doilea rand, lucrez peste hotare si sotia sefului m-a rugat sa ii cumpar niste tigari cand ma intorc din concediu. Problema este ca nu stiu cum ar trebui sa reactionez in astfel de imprejurari, mai precis ma simt oarecum stanjenit sa ii iau bani tocmai ei insa daca insista eu ce pot face?

Răspuns Câştigător
| RainmakerX a răspuns:

Hey!

Cartea aceea cred ca se numeste
"Metoda usoara a lui Allen Carr
In sfarsit nefumator"
Am un unchi care s-a lasat dupa ce a citit-o dar nu sunt sigur daca a avut efect cartea sau daca a fost doar motivatia lui la mijloc...

https://liviabonarov.files.wordpress.com/......umator.pdf

La a 2-a intrebare nu sunt in stare sa raspund. Este o chestiune care tine strict de dvs. Daca nu vreti sa-i luati banii atunci nu ii luati chiar daca insista. Puteti spune "Doamna, insist" sau eventual "Doamna, va rog, este placerea mea/ma jigniti" Asta daca sunt putine pachete.

Daca sunt mai multe pachete atunci puteti sa nu spuneti nimic si sa luati banii chiar daca este stanjenitor.

Sper sa va ajute!
Succes!

5 răspunsuri:
Salontanul
| Salontanul a răspuns:

Daca e vorba de un pachet doua poti sa nu-i ceri banii. Daca este de mai mult ii spui cat te-au costat si gata. Cat despre lasat de fumat. Eu m-am lasat in o luna si jumatate cu tigara electronica dupa 30 si ceva de ani de fumat. Ajunsesem la 2-3 pachete pe zi.

| Iahimder explică (pentru Salontanul):

Pe diverse site-uri am citit ca tigara electronica este la el de daunatoare ca si tigarile si totusi sunt multe persoane care se ambitioneaza si se lasa de acest obicei fara a apela la ele. pana acum nu m-am gandit la aceasta solutie tocmai pentru ca nu m.am gandit ca poate fi una viabila

| Salontanul a răspuns (pentru Iahimder):

Da. Dar tigara electronica o tii catva timp si ai scapat pe cand cea cu tutun nu mai scapi de ea. Si tigarea electronica nu are gudroane care sunt cele mai cancerigene. Are doar nicotina. Asta e propaganda platita bine a producatorilor de tigari.

| darrio2007 a răspuns:

Curios! Ai mai multi bani decat sotia sefului?
Sau, acolo unde lucrezi, nu se gasesc tigari?
Ii ceri banii cand i le dai.Nu ti se pare logic?

| Iahimder explică (pentru darrio2007):

Se gasesc tigari insa sunt persoane care se obisnuiesc cu o anumita marca, sau cel putin asa cred ca se intampla. Cu siguranta nu am mai multi bani decat ea dar tot mi se pare o situatie dificila