| Axys a întrebat:

Buna Ziua prieteni de pe TPU...
Am o mica problema. intr-o sara am iesit cu bicicleta mea la care tin la ea foarte mult sunt genul de persoana la care tin la tot ce am si ma despart grru chiar si de la cel mai mic lucru Bun.

Mergand incet pe drum cu cu bicicleta m-am gandit sa ma opresc sa imi cumpar ceva dulce din magazin, am legat bicicleta de un copac cu antifurtul si ma indrept spre a intra in magazin. cred ca am stat maxim 5 minute nu cred ca mai mult...cand ies sa imi iau bicicleta vad ca nu mai am claxoonul la ea ceea ce am innebunit pentru ca pentru mine era un lucru de folos in situatii mai dificilesa zic asa cand trebuie sa claxonezi persoanele care nu se dau sau care obisnuiesc sa mearga cu telefonul in mana si cu ochii tintiti in el. ceea ce nu e sanatons in fine sunt persoane multe care par obsedate nici pe strada nu se pot abine sa nu butonezee...
bine si revin la claxon un mosneag a tras de el. cred ca i-am cam stat in cale el mergea in spatele meu tot cu o bicicleta. daca nu l-am vazut ce o fi gandit sa se razbune mi l-a smuls de acolo a tras de el pana l-a facut praf. a scos capacul si mi-a stricat mecanismul. am ramas cu bratu care tinea capul claxonului sa zic asa in fine. acuma am ramas din obisnuinta sa claxonez si ma cam deranjeaza psihic asta ca nu e claxonul sad eu nu am probleme mintale ca stiu sigur ca se poate interpreta gresit dar cand te inveti cu ceva mai poti sa te lasi de acel lucru?
Si ma gandeam sa imi cumpar unu la fel ca cel care l-am avut ) pf cred ca o sa incepeti sa radeti pentru ca par un copil prostut

4 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poti merge pe drum si nu mai claxonezi pietonii cu o vesta reflectorizanta

| IsabelaIssa a răspuns:

In primul rand, ma doare mintea de cat ai pocit limba romana. Trebuie sa inveti ca lucrurile se strica, se pierd, se deterioreaza, si nu trebuie sa te atasezi de ele. Ti l-a stricat, iei altul. Invata sa daruiesti ca poate asa iti mai pierzi din prostul obicei de a iubi excesiv obiectele din jurul tau. Gandeste-te la viitor cand o sa ai un copil si o sa iti sparga o cana, cana ta preferata *cum de altfel toate sunt preferate pentru tine, o sa il iei la bataie? Esti prea posesiv/a, si asta nu e un lucru bun. E ok sa ai grija de lucrurile din jurul tau ca sa nu trebuiasca sa iei tot timpul altele, dar ce spui tu e deja altceva.

| Axys explică:

Parca as fi scrii un romand de dragoste intre mie si acel claxon ratacit laughing))))))
ma amuza dar ee aiurea

| Devilgrim a răspuns:

Nasol. devil