In primul rand trebuie sa consulti un doctor sa vezi daca nu ai vreo glanda de slabit, in al dolea rand trebuie sa dotmi mai mult si sa mananci mai mult, mult succes
Heii. Sunt in aceeasi situatie ca si tine. Am 16 ani, 1, 57 si 43 de kg. sa iti spun un secret, conteaza foaste mult inaltimea... daca esti mai pitica nu se observa aceasta greutate. Ca sa fiu sincera inca imi doresc sa fiu mai grasa, stiu cum e sa fii complexata de lucrul asta, sa vrei sa fii ca alte fete. Iti recomand sa iei ascovit pentru copii, eu am ajuns de la 39 la 43 in doua luni. Putin, dar se cunoaste cat de cat. Si gandeste-te un pic la fetele grase care vor sa slabeasca si nu pot sau la cele anorexice.Eu zic ca suntem un pic norocoase, putem sa mancam ce vrem si nu punem ca altele care daca mananca un gram de ciocolata se ingrasa 3 kg...
Si pana la urma cine te place, te place asa cum esti indiferent de aspectul fizic.
Conteaza bomboana care te indulceste nu ambalajul.
Te pup, si pune mana si manaca.:*
Am 1.62 da mersi ori cum te puup
Ia suplimente... Si nu mai face sport o vreme... Si cauta pe google cum sa slabesti si fa invers
panda3 întreabă:
Ionelapetronela12345 întreabă: