Mergi la medicul ginecolog. Consultatia e gratuita cu trimitere de la medicul de familie.
Poti merge la ginecolog neinsotita de parinti, dacă ai împlinit vârsta de 16 ani.
Nu există un remediu natural dovedit eficient pentru vaginoza bacteriană. Tratamentul corect este cu antibiotice (Metronidazol, Clindamicină), prescrise de medic. Remediile naturale, cum ar fi iaurtul sau probioticele, pot ajuta la prevenire, dar nu vindecă infecția. Consultă un ginecolog pentru tratament adecvat!
Nu cred ca ai nevoie de remedii naturale.Cred ca ar trebui sa mergi la doctor, se da antibiotic și ovule speciale pentru problema ta. Daca încă ești virgina, probabil nu îți dă ovule.Nu cred ca te poți trata acasă, tot la medicul ginecolog trebuie sa ajungi.Ori te-ai spalat prea des "inauntru" ori n-ai fost prea cuminte și ai "mangaiat-o"cu ceva bacterii. Ai putea încerca cu ceai de mușețel sau cu bicarbonat dar cred ca degeaba.Cel mai sigur ar fi sa mergi la un medic, ii expui problema și vezi cum te poate ajuta.