Zinerit, Skinoren...eu sta folosesc. le poti lua si pe gratis cu trimitere de la medicul de familie, sau poti avea o conultatie gratuita la dermatolog. dar iti trebuie o adeverinta de la scoala in care sa specifici ca iti trebuie la dermatolog, si o trimitere de la medicul de familie. asttfel ai si consultatie gratuita plus medicamentele prescrise de dermatolog, care le iei tot pe gratis cu buletinul, de la farmacie.
bafta! eu asa am facut.. fundita?
Cosuri mai apar si dacai ai vreo infectie in sange. dar odata cu adolescentsa trec si cosurile...))
Eu m-am dus la un dermatolog si mi le-a stors, mi-a recomandat anumite creme si pastile si in 1 luna, fata si-a revenit in proportie de 60%. Am ramas doar cu micile cratere datorate cosurilor si cu putine parti rosii pe suprafata. Nu am terminat inca tratamentul petru ca nu am avut timp. Urma sa-mi faca un pealing foarte puternic care sa refaca suprafata pielii 100%!
Partea cea mai buna este ca toate astea se fac utilizand pastile/geluri/creme cat mai naturale ci nu cu antibiotice si alte chimicale.
Inca ceva: daca vrei sa scapi de ele, trebuie sa le scoti si fizic pentru ca CREMA NU PATRUNDE pana la radacina cosului care deseori este adanc si plin de puroi si in felul acesta reprezinta un focar pentru altele noi.
E decizia ta daca vrei sa o iei pe calea natural (desi e mai scump) sau pe calea farmaceuticelor (care sunt mai ieftine dar pot produce efecte adverse si NU regleaza nivelele hormonale care produc aceste cosuri; de aceea zicea cineva mai sus sa faci rost de un prieten ).
Sper ca te-a ajutat. Succes!
Salut.iti zic cum am scapat eu.deci in primul rand trebuie sa ai contact sexual. dupa aia folosesti zinerit (pana se termia tubul) si dupa ce l-ai terminat folosesti crema de galbenele.in fiecare dimineata te speli bine pe fata si aplici crema.peste zi te speli pe fata dar doar cu apa fara detergenti.seara la fel ca de dimineata.este garantat 100%. nu mai am nici un cos pe fata.
Geo2969686 întreabă: