anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Buna ziua/seara, v-ati intrebat vreodata de ce fetele sunt atrase de "bad boys"? Pur si simplu persoanele respective nu fac altceva decat sa profite de ele. Imi place de o fata, ea insa se tot "holbeaza" si vorbeste cu tipi ce nu fac altceva decat sa profite de ea. Sunt un baiat destul de ok, nu sunt cel mai "cool" din oras sau sa am "influenta" sau mai stiu eu ce, sa am "un nume" cunoscut in cartier. Stiu ca nu ar trebui sa impartasesc informatii, dar sub forma anonimatului, doresc sa va intreb: de ce credeti ca nu se uita la mine acea fata? Adica, am tot stat si m-am gandit, nu este tipul de fata "emo", este draguta, finuta si nu este cu nasul pe sus, insa nu reusesc sa imi dau seama. Sunt constient, nu ar trebui sa raman blocat la o singura fata, insa imi e destul de greu sa imi gasesc o persoana pe plac. Dupa lungi cautari, daca in sfarsit gasesc pe cineva, aflu la scurt timp ca fumeaza (ceea ce nu tolerez absolut deloc) sau ca este mai mare la ani etc... Nu am mari pretenii, doar sa fie o fata cuminte si la locul ei, ceea ce e destul de greu de gasit in ziua de azi... Credeti ca problema este la mine? Sunt un "neadaptat" al societatii?

Răspuns Câştigător
DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Buna seara si tie.

Din ce am citit mai sus, tu ai doua neintelegeri sau intrebari/probleme, oarecum diferite si in acelasi timp se leaga.

Prima data ti-ai spus parerea si ai judecat unele persoane, ai generalizat (sau cel putin asa s-a inteles din ce ai scris) anumite persoane, dupa care ti-ai spus "of-ul" si s-a vazut clar subiectivitatea din ce ai scris acolo.

thinking Deci ca o prima parere, nelegata si totusi legata (mai mult decat ai crede) de ce ai intrebat, ar trebui sa nu mai judeci asa mult anumite persoane, nu mai caracteriza si nu mai trage concluzii directe, chiar si in privinta ta. Automat ai creat si ai delimitat doua zone sau chiar mai multe, ai catalogat.

De unde stii de ce sunt atrase fetele de astfel de baieti? Tu crezi ca numai asta le atrage? Pur si simplu, dintr-o multime de caracteristici, se intampla ca anumite persoane sa le vada pe acestea si sa le placa. Acele "caracteristici" pur si simplu nu sunt vazute de tine. Asta nu inseamna ca trebui sa ii privesti intr-un anume fel happy

De unde stii ca isi bat joc? Stii tu 100% acest lucru? Daca acea fata nu are nicio problema cu asta... treaba ei. Fiecare cu viata lui, nu.

Apoi tu vrei si o persoana langa tine, motiv pentru care ai inceput sa te uiti atent si in detaliu la anumite aspecte ale acestor persoane. Dar te-ai indepartat foarte mult (zic eu).

Fii o persoana mai deschisa, care nu judeca, care nu se intreaba aceste lucruri, care nu zice cum este, ci lasa anumite persoane sa vada asta (este mai frumos asa), fii vesel, razi si bucuea-te de fiecare moment pe care il ai. Cand ai o minte deschisa la diverse perspective, o sa inceapa sa apara pe langa tine persoanele care sunt atrase de asta big grin
Poate nu era fata respectiva, poate nu este nici alta fata de care iti place, poate nici nu trebuie sa fie asa. Ceea ce vrem, nu este si ceea ce ne face sa ne simtim bine uneori. Momentele frumoase vin cand nu te astepti mai putin. Asa ca fii atent la elewinking

O sa gasesti ceea ce cauti, doar fii mai constient si sigur pe tine de ceea ce vrei sa cauti. Mult succes iti doresc! ^_^

9 răspunsuri:
| Adry05 a răspuns:

Fetele sunt atrase de bad boys pentru că au personalitate, sunt diferiți de toți cei 100 de „buna cf frumoaso" din imbox și chiar te pot face să simți ceva fiind interesați atât ca și comportament cât și ca subiecte de conversații. dacă un om cu toate calitățile pe care vă lăudați singuri că le aveți, le-ar avea și pe cele zise de mine, îți zic eu că nu s-ar uita niciuna la un handicapat care o bate și jignește. Bine, mie și alea care stau cu așa specimene mi se par proaste, dar trecând peste, you get the point.

| mgtow a răspuns (pentru Adry05):

laughing ce gandire nene. baietelul violent tradus din engleza o bate, injura si violeaza cu bestialitate aia nu e personalitate la ei, doar tampenii care le inventeaza facand filme despre viata si alte minciuni combinate ca sa le atraga. Ele sant proaste pentru ca aia nu au un viitor in fata si o sa ajunga cei mai parliti mai prost decat romanii aia slabi pana in oase care muncesc pe branci si sant cinstiti. Dar un om stabil serios are o casa, stie de respect si isi permite o relatie (dar nici una nu trage la el) si asa se prinde fenomenul cum zice tipu ba fumeaza, nu face curat, e putoare, etc.

| Adry05 a răspuns (pentru mgtow):

Dacă tu asta ai înțeles din ce am zis, ooook. nu-mi bat capu să-ți explic

| mgtow a răspuns (pentru Adry05):

Un om obisnuit care vrea una nu se lauda ca stie de toate, nu e ustensil multifunctional (cum vine briceagul cu surubelnita, desfacator de capace la sticla de bere, unghiera si patent). In schimb aia smecheri se cred cei mai tari in parcare, de acolo restul.

| Andreeush a răspuns:

Nu ai cum să obligi pe cineva să te placă.
Dacă acea fată nu simte nimic pentru tine nu ai ce să faci, te resemnezi și mergi mai departe.

| yogurtismann a răspuns (pentru Andreeush):

Stiu happy, nu am insinuat asta, sunt constient ca " nu poti obliga pe cineva sa te placă, nu esti bine venit, pleaca " happy

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Asta se vinde. Intr-o zi o sa gasesti o fata care o sa te placa pe tine. Concentreaza-te pe tine si va veni.

| Raspundebine1 a răspuns:

Fiecare persoana are gusturi diferite, nu poti sa faci pe cineva sa te placa daca acea persoana are alte preferinte.
O sa gasesti pe cineva, stai linistit.
La aia cu fetele atrase de bad boys faza e ca aia sunt mai vrajitori si au tehnici d-alea perverse ca le fac geloase, ca stiu eu, ca am vazut, ca astia au vrajeli in ei.
Avum fara misto, daca o fata merge dupa unul care nu o respecta si isi bate joc de ea in loc sa il aleaga pe unul care e "print", problema e la ea

| Jidvei a răspuns:

Pretenash conteaza si in ce mediu social te invarti, n-ai sa vezi fete istete foc cu smantari de bloc.