Pai incearca sa faci ce simti cu adevarat, si nu te lasa data la o parte de toti, fii in fata lor, pentru ca daca ai ambitie, reusesti. Si prieteni se numesc doar cei care tin la tine si te respecta, restul sunt simple cunostinte, deci nu mai spune prieten oricarui dobitoc, pentru simplul fapt ca nu e asa, doar cel care merita cu adevarat se poate numi prieten succes
Colegii tai nu merita sa fie prieteni cu tine, esti exact ca mine, toti isi bateau joc de mine si nu i-am bagat in seama, gandeste-te ca ei nu au nimic ce-ti trebuie, prieteni sunt o gramada si a foarte mult timp sa-ti faci, exista prieteni respectuosi, carora le pasa de tine, trebuie doar sa-i gasesti sau se te gaseasca ei pe tine, am trecut si eu prin mult probleme, cel mai grav a fost in clasa a 7a cand toata lumea nu ma lasa in pace, chiar ma prefaceam ca-s bolnava numai ca sa nu vin la scoala, dar am ajuns la concluzia ca nu merita sa te cobori la nivelul lor, iar cu mama ta, spune-i ca te face fericita sa-i ajuti pe oameni si de aceea vrei sa te inscrii, cu scopul sa-i ajuti si ca-ti place foarte mult si ce daca ea e antisemista? Tu nu esti, asta-i diferenta, spune-i ca nu vrei sa iti controleze ea viata si ce daca ei nu-i convine, incearca sa-l convingi pe tatal tau sa te lase.
Asta nu inseamna sa nu mai asculti de parinti dar daca tu vrei sa faci ceva iar parintii tai nu te lasa incearca sa le arati ce vrei tu sa faci sau apeleaza a copii contra parinti si eu am avut aceasta problema si am apelat la copii contra parintii si irina petrea ma ajutat m-a facut sa inteleg ce e bine si ce nu este bine eu iti propun sa apelezi la irina petrea si ea sigur te va ajuta sati indeplinesti visul mult multt succes pooop pa pa pa pa pa
misauratcuviata întreabă: