| Miclea_Ovi_ a întrebat:

Bună ziua, sunt băiat 43 ani am 63 kg, cum așa putea pune un pic de grăsime pe fund și coapse

10 răspunsuri:
| MarianWLF a răspuns:

Ok "baiatule", grasimea nu e estetica, masa musculara da forma frumoasa a corpului, de obicei noi vrem brate si piept mare, tu vad ca vrei coapse.ok laughing
Combina antrenamentul cu genofexiuni adanci, cobori controlat si te impingi in sus la fel de controlat din calcaie, nu din degete foarte important, poti face genoflexiuni langa pat, un picior jos altul in spate pe pat, jumping squats, alergare sau sala daca nu vrei acasa.

| Violleta2022 a răspuns:

Tu la 43 de ani te mai consideri "baiat"?

| dullcat a răspuns:

Eu cred ca doresti sa pui muschi, nu grasime? Iar baiat nu mai esti de mult, esti barbat in toate firea la 43 de ani, deci ce cauta intrebarea la adolescenti?

| Sophieka a răspuns (pentru dullcat):

Sper ca a vrut sa scrie 13 sau 23 cel mult laughing))))))))))

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns:

S-a dus baieteala rolling on the floor esti barbat, 2. Ce dracu sunt kilogramele alea ma? Esti ponei? Un barbat adevarat ar trebui sa aiba macar 75kg, esti slab dracu ca o femeie si nu ma intelege gresit nu trebuie sa te faci cat vita, dar la kilogramele tale, cred ca nevasta-ta joaca rolul de barbat in casa.

| Sophieka a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

Poneiiiii rolling on the floor))))

| AlexandruContFacutLaMisto a răspuns (pentru Sophieka):

Pai ce n-am dreptate rolling on the floor? Kilogramele alea ar trebui sa le aiba o femeie dracu nu un barbat.E rusinos sa ai kg alea si ca pusti de 17-18 ani nu mai zic de 43.

| Sophieka a răspuns (pentru AlexandruContFacutLaMisto):

rolling on the floor)) ajutor laughing

| danpopa777 a răspuns:

Mănâncă multe alimente pe bază de ulei ( cum ar fi zacusca) si mulți carbohidrați.

| pruinax a răspuns:

Esti sexy asa cum esti accepta-te pe tine :* mrrmr