Fiecare copil se dezvolta diferit, depinzand de mostenirea genetica de la parintii lui dar si de hormonii tai de crestere, care sunt stiimulati cu vitaminele si mineralele luate din hrana pe care o mancam zilnic.
Daca tu nu mananci sanatos 3 mese pe zi, cu multe fructe proaspete, legume si carne, atunci dezvoltarea ta fizica are de suferit, fiindca hormonii nu au cu ce sa sa "hraneasca" si ca atare nu-ti dau ce ai nevoie.
Asa este, cand mananci prostii nu te astepta sa cresti si sa te dezvolti normal, fiindca hormonii tai de crestere nu au cu ce sa se alimenteze si ca atare nu te ajuta sa te inalti si nici sa te dezvolti.
Ai mare grija, ca mai ai foarte-foarte putin si implinesti 16 ani, iar cuculetul creste pana in jurul varstei de 16 ani, desii tu poti creste in inaltime pana la 18 sau chiar 20 de ani.
Inca nu-i tarziu pentru tine sa schimbi obiceiurile proaste cu unele bune si sanataose, sa incepi chiar de azi sa mananci sanatos, fara fast food, fara sneak-suri, fara sucuri si alte porcarii, doar hrana gatita in casa, cu multe legume, salate, fructe si carne organica: pui, porc, vita, curcan, peste, oaie, oua, ficatei de pasare sau ce mai gateste mama.
Si eu am 15 ani si 5 luni, am 159 cm si 38 de kg. Pot sa spun ca de la 10 ani am aceeasi voce si nu cresc pe an mai mult de 1.5 cm. Tu esti chiar bine fata de mine, in cazul in care nici par nu prea am xD.
Am încercat tot felul de mâncăruri, sanatoase, nesanatoase, am incercat sa mănânc foarte mult, foarte putin si tot la 38 de kg raman. Sper ca ti-am crescut putin moralul!
Salut, ce s-a mai schimbat de atunci? sunt in cam aceeasi situatie si vreau sa stiu cum e dupa un an
Nu am înțeles ce ai scris
Stafide bro face bine -_-
anonim_4396 întreabă: