Eu zic ca trebuie sa te calmezi si sa nu ai nimic impotriva parintilor. Ei nu sunt obisnuiti cu asa ceva li se pare ceva absurd si bineinteles ca se comporta ciudat( ti.as pune intrebarea ce ai face in locul lor dar nu cred ca te.ai gandit vreodata). Avand in vedere varsta ta eu zic sa te mai gandesti si poate ca orientarea ta sexuala e numa o idee influentata extrem de mult de mass media si lucrurile anormale din ziua de azi care sunt prezentate ca normale. In alta ordine de idei esti foarte tanar cum sa te gandesti la sinucidere ai o viata in fata pe care o poti face frumoasa daca iti pasa. Probabil am lasat cateva idei neterminate pe undeva pe sus dar eu zic sa te gandesti bine sa fi calm si sa nh te enervezi ca nu rezolvi nimic. Imi pare rau daca sfaturile mele ti se par deplasate. Ai grija de tine si nu te pripi.
Buna
Nu stiu ce parinte ar accepta asa ceva, poate suntem depasiti/invechiti.
Dat mereu vrem ceva mai bun pentru copilasi si obligat cand aud asa ceva le cade cerul.
Tu chiar te verzi peste ani langa un barbat? viata este frumoasa traita langa o femeie si intemeindu-ti o familie.
Du-te la un psiholog si vezi ce poti sa rezolvi.
Poate este asa un foc de paie si iti trece.
Cauta o fata sa vezi c at de placut este sa stai langa ea.
Pana la urma, cere-le parintilor sa te scoata in aceasta incurcatura mergand cu tine la consiliere/psiholog.
O seara buna