| miky9921 a întrebat:

Buna ziua. Sunt baiat, am 16 ani si in urma cu ceva timp mi-au aparut 2 vene noi pe penis. Venele se vad mereu si semnana cu varice. Una este mova, iar cealalta este subtire roz si se desparte in 2. De la ceva timp mi-au aparut inca cateva roz foarte subtiri si se vad mai clar daca trag de pielea penisului. Aveti idee ce este? Cele subtiri roz noi aparute se vad cand penisul este in erectie si cea mova la fel. Am citit pe net si am inteles ca ar putea fi niste capilare sparte. E adevarat? Daca da, trec de la sine cu timpul? Imi este rusine sa ma duc la un medic sau sa vorbesc cu parintii mei. Multumesc.

5 răspunsuri:
| darrio2007 a răspuns:

N-ai nimic, stai linistit. Le aveai de cand te-ai nascut dar acum sunt mai proeminente.

| Violleta2022 a răspuns:

Mai putina mas-tur-bare si nu mai trage atata de cucul ala, ca se sparg venele ori il poti rupe.

| seth2016 a răspuns:

Unora li se vad venele pe maini, pe brate, chiar si pe fata. Unora li se vad pe penis. Nimic anormal. Depinde si cat de transparenta sau subtire e pielea.

Ar trebui sa te ingrijorezi daca ai dureri in timpul unei erectii sau daca penisul e umflat. La 16 ani putin probabil.

| miky9921 explică (pentru seth2016):

Da, e normal sa se vada cele care au fost pana acumlaughing
dar eu ma refer la cele care mi-au aparut.

| seth2016 a răspuns (pentru miky9921):

Poate mai apar.