Salutare
Din punctul meu de vedere, ar trebui sa continui cu facultatea. Poti face doar facultatea, fara master, daca nu doresti sa continui in domeniu, dar macar ai facultatea. Analiza matematica nu este simpla, si eu am avut la facultate, dar daca te straduiesti putin si petreci cateva ore in fiecare zi incercand sa intelegi, vei trece fara probleme. Nu spun sa iei 10, dar un 6-7 se poate lua daca iti dai interesul.
Ai putea mai apoi sa incepi o alta facultate, interesandu-te din timp de ce presupune, indreband diferite persoane care au terminat, ca sa iti faci o idee. Sau, daca esti interesat de Politie etc, cauta mult mai mult informatii, intreaba lume pe internet, cauta video-uri pe Youtube, intra pe forum-uri. Aici, pe TPU nu stiu cat de multi iti vor raspunde in legatura cu domeniul asta.
Pe de alta parte insa, si nu vreau sa te sfatuiesc gresit cu asta, ai facut doar un an din facultatea actuala, despre care spui ca iti cam pune bete in roate. Ai putea si sa renunti, deoarece nu ai facut 3 ani si sa mai ai doar unul, dar nu ti-as recomanda asta. Ai putea sa vorbesti cu familia, daca te intelege, ceva prieteni foarte apropiati si de care sa stii ca sunt interesati de tine cat de cat pentru ca altfel iti vor spune "lasa-te, ce sa faci cu facultatea asta?!" etc.
Decizia iti apartine, dar gandeste-te si documenteaza-te inainte de a face orice pas.
Mult succes.
Salariul la politie probabil va fi mereu sub jumatate din cat poti castiga in domeniu telecomunicatiilor si IT, insa daca nu faci asta din placere ci doar pentru salariu o sa fie un chin, mereu.
In rest e doar decizia ta, ca e viitorul tau doar sa te hotarasti repede, ca ar fi pacat sa pierzi timp facand ceva ce nu te va ajuta la nimic vreodata
Cristi112 întreabă: