| Anonima181991999kkkk a întrebat:

Buna ziua, sunt cu un băiat pe internet de 4 luni,avem conturile de insta unul altuia, facem apeluri, dar problema e ca. el mă știe ca sunt o fata din poza de pe net. știu ca mă iubește foarte mult și eu pe el.vă dați seama.și aseara m-a întrebat dacă vreau sa ne întâlnim..eu as vrea dar nu am cum.sunt alta persoana. daca i as spune adevărul și o să ne despărțim o să sufăr.da o să sufăr pentru ca m-am atașat foarte mult de el în lunile astea...ce as putea face?sad

Răspuns Câştigător
| Robert2526 a răspuns:

Oamenii astia care au raspuns sunt rai asa. fara motiv, de parca ei nu au avut 14 ani si nu s-au indragostit la varsta aia. Nu inteleg de ce se comporta asa. Ok, relatia asta probabil ca nu are sanse sa tina prea mult, ca doar nu te mariti acum..si oricum, toti avem relatii din care invatam si ne dezvoltam, cred ca aici e cazul tau, trebuie sa inveti ceva din chestia asta.
Din moment ce il minti de 4 luni, situatia nu poate sa fie prea placuta..in orice caz. Ai doua variante.

1. Ii spui adevarul si iti ceri scuze si decide el apoi
2. Incerci sa te indepartezi usor usor de el si sa iesi din chestia asta.

Orice ai alege, sa stii ca de fapt nu ai gresit cu nimic, este parte din evolutia ta, oricat de ciudat ar fi, toti am facut la un momentdat lucruri asemanatoarea. O sa suferi probabil putin dar apoi trece. Mergi inainte spre urmatoarea etapa din viata ta si nu baga in seama frustratii care incearca sa iti tina tie acum lectii de moralitate

| dullcat a răspuns (pentru Robert2526):

Oamenii sunt rai fara motiv? La momentul actual fata vrea sa se mute acolo in oras cu el, sa fie la liceu cu un strain pe care sustine ca il iubeste, desi se despart la fiecare cateva zile si nu s-au vazut niciodata in viata reala.Te invit sa citesti si restul intrebarilor ei, poate intelegi gravitatea situatiei.

12 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Deci el nu te-a vazut in vaita lui, pe real dar tu stii ac el te iubeste foarte mult... cum ai ghicit asta ca nu face nici un sens, sa nu cunosti omul, dar sa afirmi ca te iubeste foarte mult.
Ori esti foarte micuta de varsta si nu ai habar ce-i aia iubire, ori ala este vreun proxenet care te-a momit cu bani si tu nu realizei nimic.
Iubirea si atasamentul NU exista fara sa va cunoasteti pe real!
Ce auzi tu sunt povesti, minciuni, pierdere inutila de vreme pe internet.

| Violleta2022 a răspuns:

Vad ca ai doar 14 anisori, asdar esti inca copil mic, care nu are habar ce-i aia iubire, atasament, dragoste, momeala de proxenet, seducere samd... dar folosesti cuvinte atat de mari, la care nu le cunosti sensul, fiindca esti mult prea mica sa le intelegi sensul, de aceea faci greseli enorme cand afirmi ca te iubeste enorm, cand voi nici nu va cunoasteti in realitate.

Iar atasamentul de care tot vorbesti, este complet gresit, fiindca nu te poti atasa de cineva care nu exista in viata ta reala.
A ATASA - inseamna a alatura, a lipii >> ceea ce la tine NU exista, fiindca el nu este langa tine si nu l-ai intalnit niciodata, ca atare este imposibil sa te atasezi de ceva ce nu ai langa tine.

Da-i pace baiatului, ca esti mult prea mica pentru baieti si iubeala, mai ales acum, in prag de evaluare nationala!

suntserios
| suntserios a răspuns:

Sa traiesti in realitate si sa nu va mai pacaliti cu iubiri din astea pe baza de conturi de social media...

| dullcat a răspuns:

Buna.Cu parere de rau, iubire online nu prea exista, iar minciuna are picioare scurte.Deci asuma-ti asta, spune-i adevarul si data viitoare nu mai pretinde ca esti altcineva.

| Hyperion7 a răspuns:

Anonimo,ești foarte dificilacrying
Ba zici că ești într-o relație,ba zici că simpatizezi pe cineva la școală.Ba zici că ai relație online,ba vrei sa fii pe placul cuiva în viața reală.
La fel cum ți-am recomandat și mai demult,asuma-ți sau stai in negura tristeții!
Nu exista un leac minune,nu exista nimic magic,ci trebuie sa te accepți așa cum ești sau sa stai și să plângi.
Daca tu nu te iubești,n-o va face nimeni altcineva.
Btw, ori scenariile sunt fictive sa vezi ce zice lumea, ori tu chiar joci la mai multe capete(iar dacă îl iubeai, cum zici tu, pe acest băiat, nu ajungeai sa cauți metode de a fi simpatizată și de alții…doar zic fara nicio răutate)

| VoidEternal a răspuns:

Ai clădit ceva pe o minciună. Nu era evident că se va ajunge la punctul asta? Acum te miri si nu știi ce să faci?

| Eireann a răspuns:

Asa cum tu ai folosit datele/pozele atcuiva probabil el a facit la fel. Mare grija cand te vezi cu persoane intainite pe Internet.

| Alexia999997777777777777 a răspuns:

Ai luat poze cu altă fătă și pretinzi că ești ea?
Asta este destul de trist,nu știu ce relație și-ar mai dori acest băiat cu tine dacă află că încă de la început le-ai mințit.
Pentru ce aceste lucruri,îți era frică că o să te respingă doar pentru cum arăți?
Crede-mă aspectul fizic nu este tot,cine te place cu adevărat,te place și dacă ai avea nasul cioplit,ca asa îl ai și este al tău,care este problema?happy
Totuși, încearcă să îi explici că din lipsa încrederii în sine ai făcut asta, niciodată nu este prea târziu.
Dacă o să mai vrea ceva după faza asta, bine.
Dacă nu, următorul.
Ai toată viața înainte și pentru băieți, mai bine lucrezi la tine ca și om.

| MAteiLaAjutat a răspuns:

Nu o sa functioneze, lasa prostiile astea la 14 ani.

| amnevoiedeajutor089 a răspuns:

Ar trebui sa ii spui, iar daca el te iubeste, va accepta si va trece peste