Întrebare recomandată | ConstantinElvisCluci a întrebat:

Buna ziua, sunt divorțat de 7 ani și am o fata de 13 ani care locuiește de la 6 ani cu mama ei la o distanta de 100 km in alt oraș. De un an mama ei m-a abordat deoarece nu poate face perioadei adolescentine, nu se mai înțeleg și mi-a cerut să mă implic. M-am conformat și mi-am făcut simțită prezența mai mult, am mers cu fata și soția la olimpiade unde a participat, am petrecut un weekend la munte doar că după acest weekend in care eu am dormit cu soția și ea în alt pat singura, după ce zilnic vorbesc cu soția despre ea și activitățile ei după cum e cu școala etc a devenit fata cam răzvrătită și nu mai comunica cu nici unul dintre noi. Cum sa ne comportam, ce sa facem sa facem sa fie totul bine? Aștept răspuns.

1 răspuns:
| lpavel a răspuns:

Fica ta a primit prea multa atentie iar asta i s-a urcat la cap si va joaca pe degete! Pedepsiti-o nebagand in seama mofturile ei, continuati-va viata ca si cum totul ar fi normal. Nu vorbeste, sa stea as muta pana ii va trece. Daca o bagati in seama si ii dati mai multa atentie va face asa si in viitor. Acum trebuie pusa la punct prin indiferenta iar mai devreme sau mai tarziu o sa-i treaca!