| Word25 a întrebat:

Sunt foarte "speriata" cred, nu pot spune ca m.am sperijat dar mi s.a părut foarte ciudat, va rog sa ma luminați la minte, ieri am fost la ziua unui verisor de al meu a împlinit 4 ani si am stat foarte mult si tarziu am plecat pe la 12 noaptea si ceva aproape 1 dar nu.i prima oară când ma întorc noaptea asa tarziu nu a putut sa ma duca unchiul meu acasa cu masina ca a băut si matusamea nu are permis de conducere si a mei foarte obositi, asa si in timp ce mergeam pe o strada mai retrasa asa mi.au apărut niste femei sau fete nu stiu ce erau, aveau coronița cu flori si erau îmbrăcate in rochii albe dansau in hora foarte ciudat, cine ar face asa ceva la o ora asa de târzie ma gândeam ca sunt prostituate nu stiam ce sa cred, ma gândeam ca poate cineva mi.a facut o farsă, dar pe bune cine ar pune niste femei îmbrăcate asa sa danseze in hora si sa cante ar penibil pe mama n.am intrebat.o încă dar pe bune părea a fi real, ma gândesc ca nu este asa importanta întrebarea asta ciudata dar raman cu un semn de intrebare în memorie, deci ma lamureste cineva si pe mine? Va rog frumos!

Răspuns Câştigător
| pufulescu a răspuns:

S-ar putea sa fie Ielele, poti citi acest articol si te lamuresti. Vezi ca acolo scrie si despre niste metode babesti pentru a scapa de ele!
http://www.crestinortodox.ro/datini-obiceiuri-superstitii/ielele-95985.html

8 răspunsuri:
| T0T a răspuns:

Crezi că ești așa important să se organizeze cineva să îți facă ție o farsă?

| blAster85 a răspuns (pentru T0T):

laughing

| Iwannabesmart a răspuns (pentru T0T):

Oare era momentul sa jignesti? ea/el a cerut un raspuns concret, nu sa ii spui daca e important/a sau nu!

| T0T a răspuns (pentru Iwannabesmart):

Nu l-am jignit, doar l-am întrebat.

| Iwannabesmart a răspuns (pentru T0T):

Te-ai adresat cam naspa...adica, neplacut, in fine, poate doar ai pus o simpla intrebare, iar eu am interpretat-o gresit laughing) daca asa este, scuzele mele!

| OldSoul a răspuns:

Poate era o nunta pe aproape...

| Iwannabesmart a răspuns:

Erau ielele.

| famrussu a răspuns:

Nu e cine stie ce. Nu trebuie sa te sperii..probabil era o nunta sau ceva de fetele dansau.(altii fac nuntile si noaptea-danseaza, mananca) Nimeni nu iti face farse la asa ora tarzie.